Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Keresik a tulajdonost - Lakástűz a soproni Magyar utcában

Információink szerint a tulajdonos nem volt otthon, amikor a soproni Magyar utca egyik lakásában tűz ütött ki kedden este.

Tűz volt kedden este Sopronban, a Magyar utca egyik lakásában. A soproni tűzoltók kettes kiemelt fokozattal vonultak a helyszínre. A felderítést követően az oltásvezető azt egyesre minősítette vissza. Kiderült, ugyanis, hogy a lakásban bútorzat ég.

A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt tovább. A soproni tűzoltók néhány perc alatt eloltották a lángokat. Erre nagy szükség is volt, mert fennállt az átterjedés veszélye.

Úgy tudjuk, a lakás tulajdonosa a tűz oltásakor nem volt otthon.
Úgy tudjuk, a lakás tulajdonosa a tűz oltásakor nem volt otthon.


Úgy tudjuk, a lakás tulajdonosa a tűz oltásakor nem volt otthon, őt a rendőrség keresi.

- Az ügyben vizsgálat indult - tudatta portálunkkal Gyenge Koppány százados, a soproni hivatásos tűzoltóság parancsnoka.

Olvasóink írták

 • 6. benfektes 2012. június 02. 07:48
  „A lakás tulajdonosa egy hajléktalan ember volt F.János, soha életében nem dolgozott. A Holding adott neki lakást hogy ne szégyenitse a képet a piacnál. Sok rendes embert meg utcára raknak mert nem nem tudja fizetni a rezsit. Bosszúbol gyujtotta fel a lakást mert ki akarták lakoltatni. Edig a Holding fizette a rezsiköltségét,élt mint hal a vízben.”
 • 5. matuskaszilveszter 2012. május 30. 21:38
  „Kiderült, ugyanis, hogy a lakásban bútorzat ég. T Tűzoltók vagy "újságírók " ennél pongyolábban már nem is lehetne”
 • 4. fcsopron60 2012. május 30. 17:25
  „Nem lenne szép látvány az biztos! De amig Smit Pál 150 millás lakást kap élete végéig addig nem lesz rend ebben az orszégban.Engem el küldenek vagy fel mondatnak a munka helyemen nem kapok életem végéig mondjuk 10 millás lakást és nem kapo havi 150 000 ft fizetést Ezt kellene renbe ranki”
 • 3. soproni 2012. május 30. 12:56
  „2." Alvilági elemek lakták a lakást."Valahol nekik is lakniuk kell! Szebb látvány lenne,ha a padokon járdákon tanyáznának,közszemlére téve magukat?”
 • 2. Oedenburger49 2012. május 30. 12:37
  „Ma délelőtt láttam a "rom eltakarítást" ! Kuruc világ volt odabennt, de nem a tűz miatt !!!! Ja és mindez a város szívében ! Alvilági elemek lakták a lakást.”
 • 1. Mankapunka 2012. május 29. 22:44
  „Itt vagyok,tessék,mi történt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új műszerekkel bővült a soproni kórház

Óriási segítség ez a kórháznak, hiszen nagyon szűkös a pénzügyi keret, amiből fejleszteni tudnak, és… Tovább olvasom