Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Kelták, hajrá!

Izgalmas pályázatra invitálja a családokat és osztályközösségeket a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt.

A társaság több mint hatvan éve kezeli a soproni erdőket, a hagyományos erdőgazdálkodás mellett azonban mára az oktatási és közjóléti feladatok is fontosak. Oktatással a természet oldalán – ez a Taeg szlogenje és ennek jegyében hirdet pályázatot az erdő és a kelta ősök megismerésére.

A pályázat célja, hogy a Sopron és környéki diákok felfedezzék a soproni erdőket és az ott egykor természettel harmóniában élt keltákat. A feladat, hogy egy előre elkészített sablon alapján ábrázolják is őket. A fából készült emberi sziluettet a Taeg Zrt. térítésmentesen biztosítja a jelentkezőknek, akik csoportonként egy-egy sablont igényelhetnek.

Az alkotásokat május 29-ig festékkel, illetve bármilyen színező-, díszítőeljárással el lehet készíteni, a pályaműveket a szabadban állítják ki, erre tekintettel kell az eljárást megválasztani.

A kész pályaműveket a Taeg Zrt. által felkért szakmai zsűri értékeli, kiállítják őket az idei, július 4-i Kelta Ünnepen is, ahol a legjobb tíz díjazásban is részesül. (Jelentkezési lap és bővebb információ: www.taegrt.hu.)
     

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szemétügy - Panaszt tesznek Hompóék

Az ombudsman hiába adott a Hompó családnak igazat, továbbra is 110 literes kuka után kapnak számlát,… Tovább olvasom