Kisalföld logö

2017. 04. 25. kedd - Márk 10°C | 21°C Még több cikk.

Kalmár: megyénk is rosszabbul teljesít

˝A populista szólamok és a hangzatos sikerpropaganda mögött a valóság lesújtó˝ - írja közleményében Kalmár István (MSZP).

˝Az MSZP Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete nagy örömmel köszönti az Orbán-kormányt Fertődön!

Nagy kár, hogy a legfrissebb KSH adatok alapján, az Orbán-kormány tragikus gazdaságpolitikájának köszönhetően az ország és a megyénk is rosszabbul teljesít! A populista szólamok és a hangzatos sikerpropaganda mögött a valóság lesújtó˝ - írja közleményében Kalmár István képviselő (MSZP).

˝Az ipari termelés 9 százalékkal, az értékesítés több mint 10 százalékkal esett vissza. Az össze-vissza kormányzás miatt zuhantak a beruházások, elfordulnak a befektetők.

Jelentősen csökkent a születések száma, majd 30 százalékkal kevesebben kötnek házasságot, pedig a Fidesz folyamatosan a család és gyerekbarát szólamokat harsogja. Milyen kár, hogy üres frázisokkal semmire sem megyünk!

Ugyanakkor nőtt a halálozás és a munkanélküliség, méghozzá szintén jelentős mértékben.

Az a baj, hogy a számok mögött mindenhol emberi életek, sorsok húzódnak meg. Az Orbán-kormány elmúlt 3 éve csak egy szűk, kiváltságos társadalmi rétegnek hozott hasznot. Ezek, elsősorban a Fidesz-kormány barátai, akik földet, trafikot, zsíros megrendeléseket kaphattak.

Ma Magyarországon intézményesülni látszik a korrupció, amit a legfelsőbb szinteken szerveznek!

Azok az emberek, akik boldogulni próbálnak a saját erejükből, nem jutnak előbbre, a rászorulók pedig egyenesen kilátástalan helyzetbe kerültek.

A mi megyénkre szakadt egy további probléma is. A kormány nemzetrontó politikájából fakadóan elindult egy belső „menekültáradat", az itteni jobb lét reményében. Ez további feszültségeket teremt társadalmunkban.

Az egyetlen reményünk, hogy közeleg a változás lehetősége, de az biztos, ez az Orbán-kormány már megbukott!˝ - olvasható a közleményben.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szimuláció: autóknak ütközött a GYSEV mozdonya - egy halálos áldozat

A mentési gyakorlaton elpróbált balesetben a gépkocsik egyik utasa életét veszítette, egy másik személy és a mozdony vezetője súlyosan megsérült. Tovább olvasom