Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Kalmár: Magyarországon legyen ismét demokrácia

A soproniak is változást akarnak - összegzett Kalmár István, a Kormányváltó összefogás soproni képviselőjelöltje.

Egy héttel ezelőtt nyilvános vitára hívtam ki Firtl Mátyásfideszes képviselőjelöltet, aki egy rövid mondattal válaszolt: ˝Nincs miről vitatkozni, dolgozni kell" - kezdte pénteki sajtótájékoztatóját Kalmár István, a Kormányváltó összefogás soproni képviselőjelöltje.

- Arra szeretnénk kérni a tisztelt képviselőjelölt urat, hogy inkább ne dolgozzanak annyira, mert már így is eltűntették a magánnyugdíj vagyon 3000 milliárdját, így is felosztották az állami földeket a haverokkal és persze neki is jutott egy szelet a trafik-mutyi tortájából. Ennyi „eredményes" munka legyen nekik elég.

 
Április 6-án az emberek tudni fogják, hogy mi a különbség a rezsicsökkentők, a családokat támogatók, a munkahelyteremtők, az országot talpra állítók csapata és a "hazudtunk reggel, délben meg este" társaság között.

Ma Magyarország erősödik, minden területen egyre jobban teljesít, ez minden elemző elismeri. Magyarország érdeke, hogy folytassuk a megkezdett munkát - reagált Firtl Mátyás, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje.


Kalmár István hozzátette, az emberek változást akarnak. Azt szeretnék, hogy Magyarország újra a demokrácia, a szabadság és az európai fejlődés útjára álljon vissza. Mi a Kormányváltó összefogás aktivistái, ezen célokért dolgozunk.

A következő héten, szeretnénk minél több soproni polgárral találkozni, ezért öt nap alatt huszonkettő helyszínen leszünk megtalálhatók a város legkülönbözőbb pontjain. Képviselőjelölti Roadshow kapcsán kitelepülő pultunk mellett várjuk az érdeklődőket, hogy beszélgessünk és ismerjük meg egymás gondolatait - zárta a képviselő jelölt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vigyázzon, idén is razziáz a verskommandó Sopronban!

A legváratlanabb helyszíneken csap le, a költészet napján a verskommandó Sopronban - jelentették be… Tovább olvasom