Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 32°C Még több cikk.

Kalmár: Kudarcok és hazugságok!

Világosan látja és sajnos tapasztalja az ország többsége, hogy most tényleg rosszabbul élünk, mint pár éve - mondta az MSZP soproni elnöke.

- Érdekes sajtótájékoztatót tartott Sopronnal kapcsolatban csütörtökön a Fidesz, Kapuvár és környéke országgyűlési képviselője. Kár, hogy akkor nem szólt egy szót sem, amikor Kapuváron 400 ember munkája szűnt meg a húsgyár bezárása okán -reagált Kalmár István, az MSZP soproni szervezetének elnöke.

- Mindig érdekes hallgatni, amikor a Fidesz beszél gyűlöletkampányról. Az a Fidesz, amelyik annak idején teleplakátozta az országot a ˝Rosszabbul élünk, mint 4 éve˝ szlogennel és egyéb hazugságokkal.

Döbbenetes, mennyire nem bírják a kritikát. Pedig ma már világosan látja és sajnos tapasztalja az ország többsége, hogy most tényleg rosszabbul élünk, mint pár éve. Ennek Orbán Viktor mellett Matolcsi György az egyik fő okozója, aki egészen elképesztő ˝tündérmesékkel˝ kápráztatja el a közvéleményt - fogalmazott Kalmár István.

- Sopront is a Fidesz adósította el végzetesen és szintén a Fidesz adóztatja, szinte az összes soproni lakás és ingatlantulajdonost, a szerintük nem is létező ingatlanadóval.

Az oktatásban pedig, Hoffmann Rózsa totális káoszt okozó ámokfutását érezhetik a bőrükön sokan, amikor az iskolába viszik a gyereküket, vagy éppen egy-egy ilyen intézményben dolgoznak.

Rossz példa erre is akad Sopronban. Például a Fidesz alelnöke által igazgatott intézmény, ahol csak nagy kínnal-keservvel sikerül majd talán időben fizetést adni, úgy, hogy közben egymásra mutogat az állam és az önkormányzat. Teljes káosz! Csak remélni tudjuk, hogy az érintett Fidesz alelnök-intézményvezető nem kapott jutalmat év végén, vagy év elején. Gyanús, hogy a Polgármester azóta is hallgat az ügyben.

Az MSZP, mint ma még ellenzéki párt, be fogja mutatni a Fidesz hozzá nem értő, dilettáns ország- és városvezetésének a következményeit, akkor is, ha ez nem teszik a Fidesznek.

A jövőben pedig jó lenne, ha soproni ügyekben, Sopron megválasztott képviselője szólalna meg, nem pedig a kapuvári képviselő - zárta az MSZP helyi elnöke.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos baleset Fertőd határában: fának csapódott egy autó

A sofőr elvesztette uralmát kocsija felett és fának csapódott Fertőd határában csütörtök késő este. Tovább olvasom