Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Kalmár István vitára hívja Firtl Mátyást

Kalmár István (MSZP) szerint Fidesz azt gondolja, hogy már sikerült kiépítenie az egypártrendszert Magyarországon.

- Azt gondolja a Fidesz, hogy ők az állampárt, ők tudják a tutit, az ő zsebükben van a bölcsek köve és mindenki más csak zavaró tényező - közölte pénteken Kalmár István, az MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP soproni képviselőjelöltje.

- Gyakorlatilag ezzel az indokkal utasította el a Fidesz a miniszterelnök-jelölti vitát Mesterházy Attila és Orbán Viktor között. Arra hivatkoznak, hogy nem tudják ki a baloldal vezetője. Vajon mennyire alkalmas az a kormányzásra, aki még egy nevet sem tud megjegyezni!?

De segítünk: Mesterházy Attila az MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP, kormányváltó erők miniszterelnök-jelöltje és Kalmár István az országgyűlési képviselőjelöltjük, Sopron és a hozzá tartozó további 31 településen.

Kalmár István hozzátette, ezek után már nem hivatkozhat Firtl Mátyás sem arra, nem tudja ki az ellenfele a választáson.

Orbán Viktor gyáván megfutamodott a vita elől, de reméljük, hogy az itteni jelöltjük nem ilyen gyáva és vállalja a képviselőjelölti vitát az egyetlen esélyes kihívóval.

Ezért nyilvános vitára hívom Firtl Mátyást. A vita helyszínét és feltételeit is ő szabhatja meg, én készen állok vele bárhol, bármikor kiállni.

Kötelességünk megtisztelni a választókat azzal, hogy nyilvánosan, szemtől szembe is elmondjuk, hogyan képzeljük a jövőt, hogyan és mit akarunk tenni az országért, hol és miért látjuk hibásnak a mostani folyamatokat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Helyszínelők és drónok kutatták a soproni Lövéreket

Bűnügyi technikusok lepték el a parkerdőt és a Hotel Lövér környékét, drónok szálltak a levegőben.… Tovább olvasom