Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Kalmár István: vasárnap esély adódik a változtatásra

Vasárnap lehetőséget kapunk a mostani fideszes ámokfutás megállítására - közölte Kalmár István, az MSZP soproni képviselőjelöltje.

A Fidesz, az elmúlt négy évben nem kormányzott, hanem a hatalmát építette - kezdte pénteki sajtótájékoztatóját Kalmár István, az MSZP soproni 4. számú választókerület képviselőjelöltje.

- Több milliárdos cégbirodalmat épített ki, aminek az a feladata, hogy a Fideszt hatalmon tartsa. Az egész ország berendezkedését Orbán Viktorképére szabták, a felcsúti és egyéb stadionokkal együtt.

Kalmár István kifejtette: a pénz mellett persze szükség van a hűbéres képviselőkre is. Ilyen jól kipróbált pártkatonának tartom a tíz éve parlamenti képviselő, nyugdíjas korú, kópházi alpolgármestert is, akit a Fidesz indít Sopronban és környékén.

Firtl Mátyásról megjelent leleplező írásunk minden szaváért vállaljuk a felelősséget. Igenis van a rokoni körében jól menő trafik, igenis rengeteg pénzt vett fel költségtérítés és egyéb címszó alatt az elmúlt tíz évben a gombnyomogatásért.

Persze az már nem tetszik neki, amikor kimondjuk, amit mindenki láthat az országban - tudtatta a képviselőjelölt.

Mert van trafik-mutyi és van föld-mutyi is. És még rengeteg más mutyi is, mert mi úgy látjuk, a Fidesz szervezetten, hideg számítással, gátlástalanul nyúlja le és teszi tönkre az országot.

Egyetlen esélyünk van a változtatásra. Ez pedig az, ha minél többen elmegyünk szavazni és behúzzuk az X-et, egyszer az MSZP-re és szövetségeseire, egyszer pedig az egyéni jelöltjeikre, itt nálunk rám, Kalmár Istvánra - zárta.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Választás 2014: adósságátvállalásért bizonyságlevél Sopronnak

Fodor Tamás soproni polgármester pénteken, a város adósságszolgálatával kapcsolatos bizonyságlevelet… Tovább olvasom