Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Kalmár István - Kétes hírnevet szerzett Orbán Viktor Sopronnak

Sopronban is számos embert érint húsbavágóan, a Fidesszel nagyon közeli kapcsolatokat ápoló, Tarsoly Csaba vezette brókerház csődje - mondta Kalmár István (MSZP).A sajtóban soproni beszédként elhíresült sajtótájékoztatóján Orbán magára húzta a komplett brókerbotrányt, a Quaestor bedőlésével együtt - kezdte keddi sajtótájékoztatóját Kalmár István, az MSZP helyi elnöke.

Sajnos Sopronban is számos embert érint húsbavágóan, a Fidesszel nagyon közeli kapcsolatokat ápoló, Tarsoly Csaba vezette brókerház csődje. A napnál világosabb, hogy Orbán a bajban nem gondolt a választóira, csak saját magára. Cserben hagyta a Fidesz közeli vállalkozó által megtévesztett tízezreket.

Fodor Tamás, Sopron polgármesterének reagálása itt érhető el >>


- Mindeközben a mi polgármesterünk csak állt a sajtótájékoztatón és a szeme sem rebbent, amikor Orbán bejelentette, hogy ő rendelte el a pénzek kivételét a Quaestorból. Fodor Tamás azóta sem nyilatkozott, azóta sem tett semmit a károsultak védelmében - tette hozzá.

Felszólítjuk Fodor Tamást polgármestert és a Fidesz frakciót, hogy hagyják abba a visszamutogatást, mert minket a jelen és főként a jövőnk érdekel! Egy Fidesz közeli ember nem tud elszámolni 150 milliárd forinttal. Elvették sok sok ember jelenét és jövőjét.

Felszólítjuk Fodor Tamást, hogy hagyja abba a cinkos mosolygást és határolódjon el Orbán Viktor kijelentésétől. Követeljük, hogy tegyen meg mindent a soproni Quaestor károsult kisemberek megsegítéséért - zárta Kalmár István.
    

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Fertő tó felülről, alulról - videó

Néhány lelkes fiatal készített videót a Fertő Tavi Vitorlás Szövetség közreműködésével. Tovább olvasom