Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Kalmár: gyerekeket használtak biodíszletnek Sopronban

Sopronba is elért Kerényi Imre fideszes Alaptörvényünket dicsőítő vándorkiállítása – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Kalmár István, az Összefogás soproni képviselőjelöltje.

– A kiállítás megnyitóján természetesen felolvasta köszöntőjét Firtl Mátyás kópházi alpolgármester, a Fidesz régi-új képviselőjelöltje is – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Kalmár István, az Összefogás soproni képviselőjelöltje.

Ezzel nem az a baj, hogy Kerényi mára már Orbán számára is nehezen vállalható, stílusát, szövegeit a mérsékelt jobboldalon is bírálják. Nem az a baj, hogy az Alaptörvény asztala nevezetű bohózatot a mai napig kerülgetni kell a városházán.

De az baj, hogy a mostani pamfletjükhöz már gyermekek rajzait is felhasználják, és vérlázító, hogy iskolásokat használnak fel biodíszletnek, statisztának a senkit nem érdeklő kiállítás megnyitójukhoz.

Kerényi és Firtl olyan dolog „nagyszerűségét" hazudják, ami nagyon sokunknak elfogadhatatlan.

A „gránit szilárdságú Alaptörvényünket" a Fidesz ötször módosította, jórészt mert maguk sem tudják betartani az abban leírtakat. Hangot adunk nemtetszésünknek, amikor egy fél-diktatúra próbálja reklámozni saját hamis jelképét. Ma rosszabbul élünk, de jobban félünk, mint négy éve – zárta az Összefogás soproni képviselőjelöltje, Kalmár István.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soproni sörözőben vitatkozott egy férfi, amikor a rendőrök elfogták

Ittas állapotban akart verekedni a körözött férfi. A 38 éves soproni lakost a helyszínen elfogták a… Tovább olvasom