Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Kalmár: a Fidesz magára hagyta a magyar vidéket

Kalmár István, mint az Összefogás képviselőjelöltje szinte valamennyi Sopron környéki települést meglátogatta.

Sopron, Fertőd és Fertőszentmiklós mellett 29 falu található az új választókerületben. Polgármesterekkel, szimpatizánsokkal találkoztam, hogy jobban megismerjük egymást - mondta el pénteki sajtótájékoztatóján Kalmár István, az Összefogás képviselőjelöltje.

A képviselőjelölt így folytatta: Sopronhorpácstól Sarródig, Újkértől Ágfalváig több tízezer kistelepülésen élő ember életminőségét határozza meg, hogy milyen a kormány.

- Az iskolák államosítása, a föld-mutyi, a trafik-mutyi, a takarékszövetkezeti-mutyi, mind a Fidesz agresszív, mindenen és mindenkin átgázoló politikájának a bizonyítéka. A tapasztalatok elkeserítőek. A Fidesz magára hagyta a magyar vidéket, pedig éppen ennek ellenkezőjét ígérte. Ezért szükség van a változásra - tette hozzá Kalmár István.

Az elmúlt hetek eseményei, a budapesti MSZP-Összefogás rendezvényen megjelent tizenháromezer ember, azt mutatják, hogy létrejött a Fideszt leváltani képes együttműködés. Itt Sopronban is megindult a közös kampány és megsokszorozott erővel vágunk neki a következő 9 hétnek, hogy bebizonyítsuk, építhetünk egy normális, európai és demokratikus Magyarországot. Saját kezünkben van a sorsunk, a szavazatainkon múlik minden - zárta Kalmár István.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gőbl a vasöntödéről: azonnali intézkedések kellenek

A vasöntöde ingatlan területe immár tizenöt éve a város egyik fajsúlyos szégyenfoltja - mondta el… Tovább olvasom