Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Kábszeres tolvajok hétvégi házból loptak Sopronban - fotó

A körözött férfi és barátnője beismerte, hogy ülőgarnitúrát és fűnyíró traktort is lopott.
A soproni férfit elfogatóparanccsal körözték. A bérelt autóból betöréshez használt szerszámokat és kábítószert foglaltak le a rendőrök.

A gyanús gépkocsit és utasait április 17-én 16 óra 45 perckor a mezőőr tartóztatta fel Sopronban, a Nemeskúti úton. A helyszínre érkező járőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a 32 éves sofőrt a Soproni Járásbíróság elfogatóparanccsal körözi. A bérelt autó átvizsgálásakor az intézkedők alufóliába csomagolt fehér port és kábítószergyanús tablettát találtak. A gépkocsivezetőt és 22 éves utasát a Soproni Rendőrkapitányságra előállították. Kihallgatásuk során beismerték, hogy mindketten kábítószer-fogyasztók, rendszeresen vásárolnak drogot saját fogyasztásra.

A rendőrség tájékoztatása szerint a rendelkezésre álló adatok alapján a soproni nyomozók a férfit és barátnőjét vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével gyanúsítja. Egy soproni hétvégi ház udvaráról fa ülőgarnitúrát tulajdonítottak el, egy másik telek kerítését megbontották, a faházat felfeszítették és onnan fűnyíró traktort vittek el. A gyanúsítottak a terhükre rótt bűncselekményeket beismerték, a lopott tárgyakat értékesítették. A betöréshez használt szerszámokat és a kábítószert a rendőrök lefoglalták.

A rendőrség felvételei


A Soproni Rendőrkapitányság a körözés alatt álló soproni férfit bűnügyi őrizetbe vette. K. Balázs László és F. Bettina soproni lakosok ellen kábítószer birtoklás vétsége és lopás büntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást - írta a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elaludt a sofőr: villanyoszlopnak ütközött egy autó Sopronban

A rendőrök megállapították, a baleset okozója vezetés közben elaludt és járművével kidöntött egy… Tovább olvasom