Kisalföld logö

2016. 10. 23. vasárnap - Gyöngyi 5°C | 15°C

Kábítószeres fiatalok Sopronban

Droggal kapcsolatos lakossági bejelentésre kopogtattak be a nyomozók az egyik soproni belvárosi lakásba.

Kábítószeres fiatalok kerültek rendőrkézre a napokban Sopronban.

Kocsis Judit százados, a rendőrkapitányság bűnügyi osztályának kiemelt főreferense elmondta: droggal kapcsolatos lakossági bejelentésre kopogtattak be a nyomozók az egyik belvárosi lakásba. Az ott tartózkodó 33 éves fiatalember bevallotta, hogy kábítószerezik, s önként át is adta a nála lévő kábítószergyanús anyagot, fehér papírba csomagolt fehér port.

Azt is elárulta, marihuánát is szokott szívni. A társaságában lévő 26 éves nő is elismerte: kábítószerezik. A házkutatás során a rendőrök olyan tárgyakat foglaltak le, amelyek kábítószer fogyasztásával hozhatók összefüggésbe. A férfi és a nő ellen kábítószerrel való visszaélés alapos gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Nyomozás is kezdődött, azt kiderítendő, honnan származhatnak a drogok.

– Egy másik ügyben három soproni fiatal az érintett – folytatta a százados. – Lakossági bejelentés érkezett hozzánk, mely szerint a Somfalvi úton hárman mintha benzint szívnának le egy autó üzemanyagtartályából.

A kiérkező járőrök az igazoltatás és ruházatátvizsgálás során alufóliába csomagolt növényi törmelékeket találtak. A kihallgatáson mindhárman beismerték, hogy drogoznak. A 19, 20 és 24 éves fiatalok ellen – akik közül ketten már korábban is összeütközésbe kerültek a törvénnyel – most emiatt indult eljárás.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hibás tábla Zsira határában

Az új locsmándi (Lutzmannsburg) Napfürdőt elkerülő út jelzőtáblái, eddig nem ismert néven jelenítik… Tovább olvasom