Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Kabalafigurákat terveztek

A soproni Széchenyi István Városi Könyvtár kabalatervező pályázatára hetvenhárom pályamunka érkezett.
Óvodások, kisiskolások, felsősök és középiskolások egyaránt küldtek be rajzokat a soproni Széchenyi István Városi Könyvtár által kiírt kabalatervező pályázatra. Ötvenegy gyerek hetvenhárom munkája közül választotta ki a zsűri a gyermekkönyvtár leendő emblémáját. A legfiatalabb pályázó öt-, a legidősebb tizennyolc éves volt. A város kilenc iskolája képviseltette magát. A nyertes rajz, a tizennégy éves Czicze Klaudia munkája egy virágon olvasó méhecskét ábrázol.

Egy másik pályázó, a tizenöt éves Nagy Dóra különdíjban részesült. Az ő munkája olyan színvonalú volt, hogy azt nem a gyermekkönyvtár, hanem az egész Városi Könyvtár emblémájának használják majd fel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zárolták Sopronban a kilós zacskókat

Sopron egyik élelmiszer-áruházában tegnap zároltak több száz kiló kilós kiszerelésű cukrot. Dr. Hadarics Tibor, a megyei állat-egészségügyi és élelmiszer-ellenőrző állomás soproni hatósági állatorvosa elmondta, jelzések érkeztek arról, hogy gyanús az egyik kilós cukor felirata. Eszerint származása EU, Horvátország, noha Horvátország még nem is uniós tagállam. Az első pillantásra is kétségeket ébresztő címzés nyomán intézkedtek a zárolásról. Tovább olvasom