Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Judit és Szilas boldogsága

A nyilvánosság teljes kizárásával tartották meg szombaton Steiner Judit és Csollány Szilveszter olimpiai és világbajnok tornász esküvőjét.
A nyilvánosság teljes kizárásával tartották meg szombaton Steiner Judit és Csollány Szilveszter olimpiai és világbajnok tornász esküvőjét. Az eseményre az ágfalvi Vadvirág étteremben került sor. Csak a családtagok és néhány barát volt hivatalos rá. Így is szépszámú vendégsereg volt tanúja – közöttük Szilveszter első házasságából született kislánya, Szimóna és közös gyermekük, a kis Kitti –, amikor rendhagyó módon a festői környezetben lévő étterem teraszán kimondták a boldogító igent, s a menyasszony Szilas felesége lett, immár Csollány Judit néven.

Szilveszter, amióta befejezte a tornát, Sopronban él. Nem véletlenül. Nemcsak szülővárosa vonzotta, hanem egy csodaszép ifjú hölgy is, akivel a róla szóló könyv soproni bemutatója után ismerkedett meg. Ha van szerelem első látásra, akkor az övék az volt.

Ha van szerelem első látására, akkor az övüké az volt. Esküvőjükkel közel hároméves kapcsolatukat szentesítették.
– Azt hiszem, végleg hazaérkeztem, s nagyon boldog vagyok – mondotta Szilas munkatársunknak, miután feleségével éjfél előtt néhány perccel eltáncolták a Gyertyafény keringőt. – Annyi mozgalmas év után jólesik egy kicsit hétköznapi életet élni, ezért is döntöttünk úgy, hogy zártkörű lesz az esküvőnk.

Judit egész éjszaka rajongva figyelte férje minden rezdülését.
– Amikor Szilast személyesen is megismertem, már befejezte tornászpályafutását. Nem az olimpiai bajnokba, hanem egy kedves, mély érzésű emberbe lettem szerelmes, de természetesen büszke vagyok az eredményeire. Már épül új otthonunk, ahová hamarosan beköltözünk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két új körforgalom Sopronban

Két újabb körforgalmat adnak át rövidesen a Sopronban autózóknak. Az egyik a 84-es főút és a Pozsonyi út kereszteződésében, a másik pedig a Jereván-lakótelepen szolgálja majd a biztonságos közlekedést. Tovább olvasom