Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 33°C Még több cikk.

Jótékonysági bál - Összefogtak a kézisek és focisták Fertőszentmiklóson

A cél az, hogy minden évben a közös jótékonysági összejövetelük nyissa a báli szezont. Nehéz helyzetben lévő családokon segítenek.
A fertőszentmiklósi kézilabda és a labdarúgócsapat három játékosa úgy gondolta: közös szervezésben lehetne, egy jótékonysági bált tartani. A befolyt összegből az egyesületük támogatása mellett egy nehéz helyzetben lévő családnak is segíthetnek.

A fiatalok át is adták a támogatást.
A fiatalok át is adták a támogatást.


- Tíz éve nem volt ilyenfajta jótékonysági bál a kisvárosban, így éppen itt volt az ideje visszaállítani ezt a hagyományt- mondja Kalmár György labdarúgó, aki Zsugonits Zsoltné Katával, illetve Kovacsics Tiborral voltak a szervezők. A bál jó hangulatban telt, az összefogást bizonyítja az is, hogy százötvenen vettek rajt részt. A tervünk az, hogy mi nyissuk a helyi báli szezont.

Az érintettek már át is adták az adományt a kiválasztott családnak, akik jó szívvel és köszönettel vették át a pénzadományt. A sportolók arra kérték a szülőket, hogy bátran látogassanak ki a két csapat mérkőzéseire. S, hogy még jobban menjen a szurkolás, például sportsálat is átadtak.

A fiatalok pédaértékű hagyományt kívánnak teremteni és további családokat szeretnének támogatni.


 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megmérgezett 13 méhcsalád Sopronban - 150 ezer forint a büntetés

A soproni Horváth Antal 13 méhcsaládját mérgezték meg még 2012-ben. A tettest pénzbüntetésre… Tovább olvasom