Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Ittak, vezettek, lebuktak - Sopronban baleset is volt

Ha alkoholt fogyasztott, utána még elektromos kerékpárral se közlekedjen. Ittas vezetőkre vadásztak a rendőrök.

A hétvégi rendőrségi ellenőrzések mérlege. Ittas vezetők ellen indultak eljárások.

A Csornai Rendőrkapitányság beosztottjai június 27-én Szil belterületén egy Opel típusú személygépkocsit ellenőriztek. A rendőrök az 50 éves kunmadarasi gépkocsivezetővel szondát fújattak, melynek eredménye pozitív lett, ezért mintavételre előállították.

A soproni járőrök június 28-án Sopron, Balfi úton ellenőriztek egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit. A járőrök az 50 éves soproni lakossal szondát fújattak melynek eredménye pozitív lett, ezért mintavételre előállították.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság forgalomellenőrző járőrei június 28-án Győrben, a Páskom utcában ellenőriztek egy segédmotorkerékpárral közlekedő férfit.

A rendőrök a 39 éves győri férfit megszondáztatták, majd pozitív eredménye alapján mintavételre előállították és ellene büntető feljelentést kezdeményeztek. Szintén a közlekedési járőrök ellenőrizték azt a 61 éves győri sofőrt, aki 28-án Győrszentiván, Nagy-hegyen egy Ladával közlekedett. Az egyenruhások vele is szondát fújattak és őt is pozitív eredménye miatt mintavételre előállították.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai június 29-én Győrben, a Pápai úton ellenőriztek egy gépkocsivezetőt. Az egyenruhások a 35 éves sokorópátkai férfit mintavételre előállították, mivel a szonda eredménye pozitív lett.

A kapuvári járőrök 29-én igazoltattak Szárföld belterületén egy személygépkocsi vezetőjét igazoltatták. Az egyenruhások a 40 éves budapesti sofőrrel szondát fújattak. Az alkoholteszter eredménye alapján a gépkocsivezetővel szemben bűncselekmény gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították.

Szintén a kapuvári rendőrök ellenőrizték azt a 38 éves ciráki férfit, aki június 29-én Beled belterületén kerékpárral közlekedett. A férfinél ittasság gyanúja merült fel, ezért őt is mintavételre előállították.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság beosztottjai június 29-én Mosonmagyaróvár belterületén ellenőriztek egy Opel típusú személygépkocsit. A rendőrök a 34 éves mosonszentmiklósi gépkocsivezetőt megszondáztatták, melynek eredménye pozitív lett, ezért mintavételre előállították.

A mosonmagyaróvári rendőrök elvették annak a 33 éves mosonmagyaróvári gépkocsivezetőnek a jogosítványát, akit június 29-én igazoltattak Mosonmagyaróvár belterületén. A sofőr szerveztében alkohol volt, ezért előállításra került.

Szintén a mosonmagyaróvári járőrök ellenőrizték június 29-én azt az 54 éves zamárdi férfit, aki Hegyeshalom belterületén ittasan közlekedett gépkocsijával. A rendőrök a sofőrt megszondáztattak, melynek eredménye pozitív lett, ezért mintavételre előállították.

A Soproni Rendőrkapitányság beosztottjai június 29-én ellenőrizték azt a 44 éves soproni nőt, aki Sopron Bóbita utcában több gépkocsinak nekihajtott és adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendőrök baleset okozóját rövid időn belül beazonosították és vele szondát fújattak, melynek eredménye pozitív lett. Az egyenruhások a nő vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

A nyitókép illusztráció. Fotó: kisalfold.hu/archívum

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt hektáron égett lábon álló gabona Zsiránál

Még Vas megyéből is érkeztek tűzoltók; a füstöt több tíz kilométerről is látni lehetett. Tovább olvasom