Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Ismét jó buli Volt

Közel huszonötezren buliztak a vasárnap hajnalban véget ért soproni Volt Fesztiválon, a Lövér kempingben. A háromnapos programot a változatos sztárparádé, no és a szeszélyes időjárás jellemezte.

Az ország minden részéből érkezett voltosok fittyet hányva a csütörtökön és pénteken többször is eleredő esőnek, kitartóan tomboltak a koncerteken. A közel száz együttes közül pedig minden fesztiválozó megtalálhatta a maga kedvencét. Lobenwein Norbert, a fesztivál egyik főszervezője, a Sziget Szervezőiroda munkatársa bár végig dolgozott, nagyon jól érezte magát a rendezvényen. Vasárnap hajnalban körbejárta a fesztivál helyszíneit, és örömmel látta, hogy mindenütt még több ezer fiatal szórakozik önfeledten.

„ Amikor tavaly a sportcentrumból kiköltöztettük a Voltot a kempingbe, még nagyon nagy várakozás volt bennünk" – elevenítette fel a múltat. „Tudtuk, hogy nagyon szép helyre hoztuk a rendezvényt, de még nem sejtettük, mennyire fogadják majd el a fiatalok. Végül egy nagyon sikeres fesztivált zártunk. Idén apróbb finomítások vártak ránk. Most így, a harmadik nap végén úgy érzem: a közönség megszerette ezt a helyet."----
Lobenwein Norbert egy vendég szemével próbált közlekedni a fesztiválon, egy-egy programon ő is ott ragadt. A látogatókkal együtt különösen hangulatosnak találta a kertmozit, a kedvenc helyszíne pedig a látványrádióként működő Volt Rádió volt, ahol a három soproni rádió közös frekvenciáján három napon át a Volt adta a témát. A zuhogó esőtől ugyan megijedtek a szervezők, de így is a tavalyi esztendőhöz képest kétezerrel többen, csaknem huszonötezren keresték fel a kempinget. Jövőre ismét három napon keresztül csábítja a Volt Fesztivál a fiatalokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hazatérhet a polgármester

A jövő hét második felében kiengedik a budapesti  kórház sebészetéről Walter Dezsőt. A… Tovább olvasom