Kisalföld logö

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 5°C | 16°C Még több cikk.

Iskolája családias jellegét erősítené

Új igazgatója van az Eötvös József evangélikus gimnáziumnak. Gottschling Gábor hivatalosan szeptember 1-je óta látja el a vezetői feladatokat.
Kettős ünnep volt az Eötvös József Evangélikus Gimnázium és Egészségügyi Szakközépiskola diákjai és pedagógusai számára az idei tanévnyitó. Az evangélikus templomban tartott istentiszteleten iktatták be ugyanis az intézmény új igazgatóját, Gottschling Gábort, aki a nyugdíjazott Boór Katalint váltja a vezetői székben.

– Érdekes módon a nyár utolsó hónapjában két igazgatóval is rendelkezett az iskola, mivel mindkettőnknek volt kinevezése erre az időszakra. Igaz, tennivaló is bőven akadt – utalt Gottschling Gábor a vakáció ideje alatt végzett rekonstrukciós munkálatok irányítására. Az 1932-ben épült iskolában 16 millió forintos költséggel felújították a villanyvezetékeket, a vizesblokkokat és a számítógépes termet is.
„ Iskolánkra mindig is jellemző volt a kis létszámú osztályokból adódó családias légkör. Ezt szeretném továbbra is erősíteni."

Megújult környezetben kezdhette tehát hatéves megbízatásának első napját az új direktor, aki 1993 óta testnevelő tanárként dolgozott az iskolában. Emellett szabadidőszervezőként ténykedett, illetve a diákönkormányzat munkáját segítette. Az igazgató nem tervez lényeges változtatásokat: – Iskolánkra mindig is jellemző volt a kis létszámú osztályokból adódó családias légkör. Ezt szeretném továbbra is erősíteni, mert úgy vélem, intézményünk 225 diákjának nemcsak hangulatára, de tanulmányi előremenetelére is kedvező hatású.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bizalmat kapott Bozsvári

Fertőszéplakon az időközi helyhatósági választáson újra Bozsvári István kapott bizalmat a… Tovább olvasom