Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Ipari parkok fejlődésének lehetőségei

Az ipari parkok fejlődésének lehetőségei Sopronban és a régió északi térségében címmel szervezett konferenciát a soproni aranyhegyi és a délkeleti ipari park.
Az innovációs központban a Sopron Holding Vagyonkezelő Zrt. igazgatóságának elnöke, dr. Fullér István nyitotta meg a tanácskozást, felvázolva egyben a soproni parkok jelenlegi helyzetét, fejlesztésük kívánatos irányait. Ezt követően előadások hangzottak el a parkok fejlődésének, fejlesztésének lehetőségeiről, a támogatási rendszerről, az innovációs és technológiai parkokról, a kutatás-fejlesztés és az innováció szerepéről a vállalkozások életében.

Szó volt a győri Pólus-programhoz való csatlakozás lehetőségeiről, a régiók együttműködéséről az innovációért, valamint a határon átnyúló kutatási együttműködésről és területfejlesztésről.
Végül Kissné Lipták Márta, az innovációs és ipari park vezetője a legújabb innovációs projektekről adott tájékoztatót. A konferenciát szakmai beszélgetés zárta Tóth János, a GKM innovációs főosztályának vezető főtanácsosa irányításával.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kórházügy: bizottsági igen

Hosszú utat jártak be a képviselők, politikusok, míg az Erzsébet-kórház bekerült a súlyponti kórházak közé. Ismert, hogy a soproni kötődésű képviselők első módosító indítványát a kormány és az egészségügyi bizottság elutasította. – Hétfőn este úgynevezett kapcsolt módosító indítványt nyújtottam be több képviselőtársammal együtt – mondotta a bizottsági ülést követően dr. Molnár Ágnes. Tovább olvasom