Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Ingatlanadó a Fidesztől, Sopronban?!

A Fidesz nem akar ingatlanadót, de a Fidesz bevezeti az ingatlanok után fizetendő adót, Sopronban - jelentette ki Biczi László (MSZP).

Az ország és benne Sopron is, tele van a fideszes kormány által megrendelt plakátokkal, amiken az IMF, vagyis a Nemzetközi Valutaalap, állítólagos elvárásai ellen kampányolnak, súlyos 100 milliókon - mondta el keddi sajtótájékoztatóján Biczi László, az MSZP önkormányzati képviselője. - Azóta világosan kiderült, hogy az IMF nem kért semmi olyat, ami ellen a kormány kampányol, de ez a kevésbé érdekes.

Az sokkal inkább felháborító, hogy a plakátok azt hirdetik, NEM-et mond a Fidesz az ingatlanadóra, ugyanakkor, Sopron fideszes városvezetése, ebben az évben vezette be a város összes ingatlana után fizetendő kommunális adót.

Ezt az új adót minden soproninak meg kell fizetnie, akinek van egy kis lakása, vagy egy darab földje, vagyis ingatlana. A jereváni 52 nm-es lakás tulajdonosa, akinek ez a legnagyobb vagyona, fizeti ezt az igazságtalan, elsősorban éppen a kisebb keresetűeket sújtó terhet, de a kormány azt hirdeti NEM az ingatlanadóra! Elképesztő képmutatás, nyilvánvaló hazugság - folytatta a politikus.

A Fidesz nem akar ingatlanadót, de a Fidesz bevezeti az ingatlanok után fizetendő adót, Sopronban.

Ez ugyanaz a hazugság, mint a tandíj, ami ugye nincs, de mégis fizetnie kell a legtöbb diáknak.

Összefoglalva: A Fidesz kormány, a magyar adózók pénzét költve, elutasít egy nem létező kérést, az ingatlanadót, amit aztán a Fideszes városvezetés, mindenféle kérés, sőt szükség ellenére mégis bevezet.

Akkor most, hogyan is van ez?

Tehetségtelen, dilettáns kormányzás és városvezetés, olyan képtelen magyarázatokkal, mellébeszélésekkel, amikről az első pillanatban kiderül, hogy hamisak! - zárta szavait Biczi László.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Időjárás: a nagy esők után csendesebb napok jönnek

Az elmúlt két nap során Brennbergbányán közel 60 millimétert, a Rába vízgyűjtőjén ennél is többet,… Tovább olvasom