Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Informatikusok vetélkedtek Sopronban

A különleges szellemi vetélkedőre hét iskola tizenkilenc diákja nevezett.
A korábbi évek hagyományaihoz hasonlóan idén is megrendezték az informatikaversenyt a Vas- és Villamosipari Szakképző Iskola és Gimnáziumban. A különleges szellemi vetélkedőre hét iskola tizenkilenc diákja nevezett.

A versenyzők az informatikai feladatok megoldása mellett számítógépes ügyességi, logikai játékokban is összemérték tudásukat. A játékokat az informatikai munkaközösség tanárai és a tanulók készítették.

A diákok az egész iskola területét bejárták egyéni térkép alapján.
A diákok az egész iskola területét bejárták egyéni térkép alapján.


A versenyben részt vevő diákok az egész iskola területét bejárták egyéni térkép alapján. A pörgős vetélkedő idén is nagy sikert aratott. Az első öt helyen hat iskola diákjai osztoztak.

A nyertesek az oklevél mellé értékes díjakat kaptak: tableteket, külső merevlemezeket, wifiroutereket, fejhallgatókat. A verseny ideje alatt a kísérő tanárok Kerese József munkaközösség-vezető által tartott szakmai előadáson és konzultáción vettek részt.

A versenyt a hunyadis, hetedikes Varga Gábor nyerte, második a szintén hunyadis Varga Péter, harmadik pedig Kovács Gergő, a Berzsenyi 8. osztályos diákja lett. 
  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közmeghallgatás Sopronban - Kell az M85-ös, a város nem szigetelhető el

A VOLT Fesztivál marad Sopronban - s további számos felvetés és a rájuk adott választok egy helyen. Tovább olvasom