Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 23°C Még több cikk.

Indul a környezetszépítő verseny Sopronban

Az intézmények, lakóközösségek és családi házak mellett, a balkon- erkély, terasztulajdonosok, illetve, vállalkozások is nevezhetnek.

Közösen jelentette be ma Mágel Ágost, a Városfejlesztési bizottság elnöke és Varga Mária önkormányzati képviselő, hogy az elmúlt évekhez képest idén is meghirdeti a város népszerű környezetszépítő versenyét, amelyet új jelentkezési kategóriákkal bővítettek ki.

Az intézmények, lakóközösségek és családi házak mellett, a balkon- erkély, terasztulajdonosok, illetve, vállalkozások is nevezhetnek.

Mágel Ágost szerint a kategóriabővítésre azért is volt szükség, hogy azok, akik nem családi házban élnek, nem rendelkeznek kerttel, szintén be tudjanak kapcsolódni a programhoz, hiszen a társasházban élő balkontulajdonosoknak ez a közvetlen környezetük, amit virágosítani, szépíteni tudnak.

Az előző évek tapasztalatai alapján valószínűleg most is rendkívül nehéz lesz a zsűri dolga, hiszen mint mondták minden nevező díjat érdemel.
A versenyen való részvétel feltétele a nevezés, melyet a következő címre kell küldeni: Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városgazdálkodási Osztály (9400 Sopron, Fő tér 1.). A nevezési határidő 2013. június 10.

Az értékelést szakértő bizottság végzi június végén, mely értékelésnek fő szempontjai: az épület (udvar, előkert, oldalkert) és a csatlakozó közterület gondozottsága, valamint, az épület virágosítása és azok gondozottsága.

Forrás: sopron.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkezdődött: bontják a határátkelő épületét Sopronkeresztúron

A határátkelő épületénél a szerkezeti elemeket bontották el, egy még februárban meghirdetett… Tovább olvasom