Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Igazságtalannak tartják az egykulcsos adót

- Orbán Viktor kormányzása tele van rossz döntésekkel. Az egyik legrosszabb döntés az egykulcsos adó volt - mondta pénteki sajtótájékoztatóján Simon Zoltán, az Együtt 2014 soproni csoportja nevében.

- Az átlagos és alacsony keresetűek mind vesztesei az egykulcsos adónak, mert a gazdagnak ad, a szegénytől elvesz. Nem is hatékony, mert nem növeli a belső fogyasztást, de munkahelyeket sodort veszélybe, és jókora, csak megszorításokkal kezelhető léket ütött a költségvetésen. Mindezek miatt az Együtt 2014 aláírásgyűjtést tart szombaton az Ógabona téren az igazságosabb adórendszerért - - mondta Simon Zoltán, az Együtt 2014 soproni csoportja nevében.

A Párbeszéd Magyarországért (PM) nevében Jakál Adrienn a sajtótájékoztatón részletezte: az emberek majdnem hetven százaléka nemmel válaszolt azokra a kérdésekre, hogy elégedett-e a kerékpárút-hálózattal, biztonságosnak találja-e azt, illetve a városvezetés munkájával. Összességében úgy látják, egy elkapkodott, nem körültekintően átgondolt és nem megfelelő időben létrehozott projektről van szó, amely inkább látszatintézkedés, mint a probléma valós megoldása.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szociálpolitika is lehet más

Bebesi József, az LMP önkormányzati képviselője, a Szociális Szolgáltatástervezési Koncepcióhoz… Tovább olvasom