Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 20°C Még több cikk.

Idősek klubja alakul

Nagycenk - Az idős emberek társasági élete, sokszor a lehetőségek hiánya miatt, egyre inkább beszűkül. Nagycenken pár aktív nyugdíjas örömmel támogatta egy idősek klubja létrehozásának ötletét.
Az első rendezvényre október 9-én este 6 órakor kerül sor a Széchenyi István Általános Iskola aulájában.

Az idősek közül sokan vélik úgy, ha lenne rá lehetőségük, szívesen kimozdulnának, eljárnának beszélgetni, szórakozni, kirándulni. Egy idősek klubja megalakítása az első lépést jelenti ahhoz, hogy létrejöjjön egy közösség, melyben jól érzik magukat és újra aktív társasági életet élhetnek az egyébként befelé forduló, elmagányosodó öregek.

A fertőszentmiklósi Rozmaring Hagyományőrző Nyugdíjas Egyesület tagjai érkeznek Nagycenkre, hogy kis műsorukkal, illetve a tapasztalataikat átadva kedvet ébresszenek a nagycenki idősekben egy klub létrehozásához. Versösszeállítás, egy tréfás jelenet és nótacsokor szerepel a műsoron, melyre október 9-én, kedden este 6 órakor kerül sor a nagycenki Széchenyi István Általános Iskola aulájában. A rendezvényre korhatártól függetlenül mindenkit, a frissnyugdíjasokat és az igazán időseket is egyaránt várják a szervezők.

Benke Éva

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

EU-források pályázhatók

Sopron - „E hónaptól kezdve már európai uniós forrásokra pályázhatnak a kis- és… Tovább olvasom