Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

Időközi Sopronban: Táp Lászlóné a Fidesz-KDNP jelöltje

Táp Lászlónét indítja a Fidesz-KDNP az októberi 7-i önkormányzati választáson Sopron 12. számú választókerületében, az Ágfalvi úti lakótelep és környéke, továbbá Bánfalva-Brennberg-Görbehalom településrészen.

A jelöltet pénteken, sajtótájékoztatón mutatta be dr. Fodor Tamás Sopron polgármestere és Tengerdi Antal a helyi Fidesz alelnöke. A sajtótájékoztatón jelen voltak a jelöltet támogató szövetséges szervezetek közül a KDNP, a Fidelitas is.

Tengerdi Antal a Fidesz helyi alelnöke örömteli eseménynek nevezte, hogy a Fidesz bemutathatja azt a kiváló jelöltjét, akit számos társszervezet, így a KDNP, a Fidelitas, az MKDSZ és az IKSZ is támogat és, aki a körzetében eddigi munkája és a civil közéleti tevékenységének köszönhetően is ismert és elismert. Azt kérte a környéken élőktől, hogy a Fidesz-KDNP jelölését támogassák kopogtatócéduláikkal.

Dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere elmondta: Táp Lászlóné, Terike a körzetben él csaknem négy évtizede. A bánfalvi gyógyszertár szakasszisztenseként mindenkinél jobban ismeri a körzetében élő emberek mindennapjait, megoldandó gondjait. Kétgyermekes anyuka és nagymama, őt mindenben támogató családi háttérrel, akinek gyermekei, unokái is Bánfalván járnak iskolába, illetve óvodába.

Alapos helyismerete, tudása, az emberek iránti segítőkészsége, eddigi munkája alapján a legkiválóbb képviselője lesz a városrésznek a közgyűlésben.

– Fejlődik a város, Bánfalva és környéke is sokat fejlődött. A jelenlegi városvezetés alatt csaknem 1,5 milliárd forint fejlesztésre került sor a településrészen. Ebben a munkában aktívan az tud résztvenni, a fejlődést az tudja előbbre vinni, a környék lakóinak érdekét hatékonyan az a személy tudja majd képviselni, aki aktívan együtt tud dolgozni a városvezetéssel az önkormányzatban a Fidesz-KDNP frakció tagjaként – hangsúlyozta a város polgármestere.

Táp Lászlóné, Terike elmondta: gyógyszertári szakasszisztensként mindig a környéken élők érdekében dolgozott, miközben a szakmáját tanította is és Bánfalva történetét is kutatta.

- A hivatásom szerint a patikába belépőknek a gyógyszerek mellé minden szükséges tanácsot, segítséget mindig megadok. Vallom és hiszem, hogy a gyógyuláshoz együttérzés, figyelem, őszinte támogató szándék is kell. Most a patikán kívül is, hasonló elkötelezettséggel és segítőszándékkal szeretnék mindenben segíteni az embereknek önkormányzati képviselőként.

Olvasóink írták

 • 15. vitriol2 2012. augusztus 23. 17:17
  „9. itov 2012.08.21. 08:58
  igazad van:
  "a Terike nem oda állt "hanem öt a fülkés forradalmi élcsapat oda állitotta.
  Tudod mint a komcsi időszakban
  (lásd: mint pld. a Tanu c. film-ben)”
 • 14. vitriol2 2012. augusztus 23. 17:04
  „"Ne felejtsük el, hogy itt és most, azt is megmutathatjuk, hogy nem jó az, amit a Fidesz művel sem itt nálunk Sopronban, sem az országban"
  megj. nem ismerem a pávatáncos helyi jelöltjét, de aki elfogadja a pávatáncos két éves ténykedését és uralkodásának modját, hát az sem lehet "más"”
 • 13. Ovinkor 2012. augusztus 23. 09:25
  „10. Csetneky 2012.08.21. 10:15
  A szabad költözködés joga alkotmányos alapjog, nem korlátozható.

  A magyar jognak II. József 1785-ben született Jobbágyrendelete óta megszakítás nélkül része.

  Örülnék neki, ha kifejtenétek, hogy milyen alapon akarjátok a szabad költözködést megakadályozni, s milyen okból. Néhány prostituált, és néhány bűnöző nem indok az 1990 óta a városba beköltözött min. 8 ezer ember megbélyegzésére. (De a város mostani lakosságának többsége is telepesszármazék.)

  Szerintem a soproni lakásárak már amúgy is "előszűrik" a bevándorlókat, akik 99%-ban szorgos, a sorsukon fordítani akaró emberek. A maradék ellen pedig növelni kell a rendőrség létszámát, forrásait, javítani eszközeit, ill. javítani kell a közvilágításon (most épp csökkentik az intenzitását), ki kell építeni a térfigyelő rendszert stb.”
 • 12. Virágeső 2012. augusztus 21. 16:28
  „Toncsi jeligére!
  Én pedig fanyalgás nélkül szurkolok, hogy Varga Gyula győzőn, majd akkor fogok Neki gratulálni.”
 • 11. Toncsi1 2012. augusztus 21. 12:02
  „Kár fanyalogni, úgy is nyerni fog, előre is gratulálok Neki!!!!!!!!!!!!!”
 • 10. Csetneky 2012. augusztus 21. 10:15
  „7. Figyelő2012

  Teljes mértékben igazad van. A városban jelenleg messze a leglényegesebb kérdésben egyedül a Jobbik szólalt meg és egyedül tőlük várható megoldás. Ezt kell megfontolnia annak, aki néhány év múlva nem akar Sopronban miskolci Avas lakótelepet vagy Gyöngyöspatát, esetleg Olaszliszkát.”
 • 9. itov 2012. augusztus 21. 08:58
  „Abalajobb!
  Megint nem veszi észre a kommunista baloldal, hogy a Terike nem oda állt (mint szokásos a baloldalon, hogy néha oda állok, néha az ellenkező oldalr!), hanem ott van, ott volt már régóta! Ilyen odafigyeléssel (megfigyeléssel!) nem lesz siker!”
 • 8. Abalajobb 2012. augusztus 20. 13:34
  „Terike! Mi értelme volt vállalni ezt a jelöltséget? Rossz helyre állt!”
 • 7. Figyelő2012 2012. augusztus 19. 22:41
  „Mellesleg a Képviselő jelölt asszonytól én megkérdezném azt, hogy ha már ők vezetik a várost, mit kívánnak tenni a sok betelepülttel?
  Mit kívánnak tenni annak érdekében, hogy az utcákról eltűnjenek a bájaikat ott áruló hölgyek?
  Valamint annak érdekében, hogy vissza szoruljon a bűnözés?

  A kérdés érvényes az MSZP frakcióra is!

  Hiszen eddig ez ügyben érdemben csak a Jobbik szólalt meg!”
 • 6. eperke52 2012. augusztus 19. 18:04
  „Táp Lászlóné maradjon csak gyógyszertári szakasszisztensi feladatánál, amit "állítólag" jól végez. Ezért kapja a fizetését, gondolom én, a betegeknek adott tanácsadás, segítség nyújtás pedig az Ő szakmájában szerintem kötelező is, meg hát a gyógyszert is el kell tudni adni, ha már nem kapható meg az, melyet felírt az orvos!
  Jól jőn a soproni FIDESZ-nek - megválasztása esetén - egy újabb gondolkodás nélküli bólogató, másra nem lesz képes, nem kap lehetőséget. Azt kell tennie, amit OV és jobbkeze mond.Legalább is most ez van, remélem már nem sokáig, ezt már sokan így érezzük.
  Az MSZP és a DK pedig fogjon végre össze Sopronban, így talán nyerhetnek, higyjenek nekem!”
 • 5. molten13 2012. augusztus 19. 10:14
  „A férje nevét már tudjuk, de ki ez a hölgy?”
 • 4. Figyelő2012 2012. augusztus 18. 17:35
  „Itov!

  Nem keverem össze, csak a helyi régi patikákat féltem, illetve a családi vállalkozásokat.
  A város érdeke is, hogy megfelelő ellátás legyen, és hogy mindenki időbe megkapja a gyógyszerét.

  Nem a garantált árrésről van szó, hanem arról, hogy a kaszinókat is elkezdték adóztatni, aztán mindenki bezárt, csődbe ment, a kár pedig tetemes lett.
  Nem hozott annyit, mint amennyit reméltek belőle.

  Na én ettől félek.”
 • 3. itov 2012. augusztus 18. 16:54
  „Virágeső!
  Ebben teljesen egyetértek Veled!
  Figyelő2012!
  A helyi dolgokat - kérlek - ne keverd össze a nagypolitikával! Egyébként szerinted melyik kereskedésben (rru-tól függetlenül) van garantált árrés?”
 • 2. Virágeső 2012. augusztus 18. 16:01
  „Igaza van Figyelőnek, Táp Lászlóné teljesen tisztában kell hogy legyen a patikák jelenlegi helyzetével és az utóbbi időkben a patikák elleni támadásokkal is. Ő nagyszerű patikus, de a képviselő jelöltséget ( nem a női volta miatt ) szerintem kár volt felvállalnia.”
 • 1. Figyelő2012 2012. augusztus 18. 13:39
  „Táp Lászlóné akkor biztosan tisztában van a gyógyszertárak jelenlegi helyzetével, a patika liberalizációval, valamint az egész rendszerrel, ahova az utóbbi időbe jutott.
  Talán majd segít abban, hogy sok sok patika túl élje, és elkerülje azt a csődöt, amelyet sok sok szakember vizionál a jövőre nézve.

  Annak ellenére Sok sikert neki is!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétnyelvű Waldorf-iskola nyílik Pomogyban

Kétnyelvű Waldorf-iskola nyílik szeptemberben Ausztriában, a határ közeli Pomogyban (Pamhagenben). Tovább olvasom