Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Huszonhat fogvatartott vizsgázott

Huszonhat fogvatartott tett nehézgép- kezelői vizsgát a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönben a Lépj előre egyet! program keretében.
A Lépj előre egyet! program keretében százszázalékos állami támogatottsággal indítottuk a tanfolyamot, melyre nagy volt az érdeklődés.

Két hónapos, 180 órás tanfolyam befejeztével huszonhat fogvatartott tehetett nehézgép-kezelői képesítő vizsgát Sopronkőhidán, a fegyintézetben. Ábrahám Tibor kulturális vezető elmondta, a jó magaviseletű elítéltek univerzális földmunkagép-kezelői jogosítványt szerezhettek.

Horváth Jánosné iskolavezető – Elméleti és gyakorlati képzésben egyaránt részesült a huszonhat „tanuló". Őket azok közül választottuk ki, akik nyolc általános iskolai osztályt végeztek vagy érettségivel is rendelkeznek – tette hozzá az oktatást tartó Horváth Jánosné iskola vezető.


P. Horváth László

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Képdigitalizáló segíti a bűnüldözést

A Soproni Rendőrkapitányságon tegnap mutatták be lapunknak azt a kép- és hangdigitalizáló berendezést, amelyet az Alapítvány a Közbiztonságért közcélú szervezet egy külföldi székhelyű cég alapítványa támogatásából szerzett be és adott át a bűnügyi osztálynak. Tovább olvasom