Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Hotelban gyógyított a táltosok utóda

A táltos jött, látott (legalább 200 embert) és sikert aratott. Kovács András, az Psmagyar Táltos Egyház alapítója tegnap este Sopronban, a Pannonia M. Hotelben szerzett új híveket tanításainak.
Kovács András: Elmondása szerint 300 ezer embert gyógyított már a világ tájain – Kínától Mexikóig – és 320 fogást ismer.
Szimpatikus, jó humorú, kiegyensúlyozottságot sugárzó táltos bűvölte el hallgatóságát tegnap este. Kovács András, az egykori mérnök napjainkban már természetgyógyászként és csontkovácsként keresi kenyerét. P maga azonban táltosnak mondja magát: egy személyben gyógyító, tanító, pap és a nemzettudat hordozója. Elmondása szerint 300 ezer embert gyógyított már a világ minden táján – Kínától Mexikóig – és 320 fogást ismer. Ebből néhányat Sopronban is bemutatott, s az eredmény – az önként vállalkozók szerint – bámulatra méltó volt. Kovács András szerint létezik fizikai és energiatestünk.

Abban az esetben, ha energiamezőnk megsérül, akkor jönnek elő különböző betegségeink, amelyeket aztán az orvosok gyógyítanak több-kevesebb sikerrel, ahelyett, hogy felkutatnák a betegségek kiváltó okait. Ezek eddig alapvetően két földsugárzásnak köszönhetőek. Az egyik a vízér, a másik pedig az úgynevezett Hartmann-sugárzás. Abban az esetben, ha például vízér fölött van az ágyunk, akkor általában sápadtak, puffadtak, kedvetlenek vagyunk, végül pedig depresszióba esünk. Hartmann-sugárzás esetén – attól függően, hogy melyik testrészünket éri – számtalan betegségünk lehet, az epilepsziától a szívinfarktuson át a méh-, illetve prosztataproblémákig.

A legsúlyosabb esetekben, amikor a vízér és a Hartmann-sugárzás csomópontjában nyugszik valamelyik testrészünk, ott daganat fejlődhet. Kovács András praxisában minden betegségről kiderítette, hogy mi okozta. Szerinte egyetlen varázsvesszővel kimutathatók a sugárzások és nincs más teendőnk, mint ágyunkat máshová helyezni. A táltos a közönség nem kis megrökönyödésére kijelentette, hogy ő bizony nem hívő ember, mert a hívők mindent elhisznek. Az igazat és annak az ellenkezőjét is. P csak a kipróbált és bebizonyított dolgoknak hisz. És erre kérte hallgatóit is. Először a széksorokban ülőknek küldött energiasugarat – többen érezni vélték tenyerükön az átsuhanó melegséget –, majd önként jelentkezőkön mutatta be egyik fogását. Elsőként megnézte, hogy álluk – nyakukat elfordítva – hány fokos szöget zár be vállukkal, majd néhány mozdulat után mindenki számára láthatóvá vált az eredmény: a nyak valóban jobban fordult.

Egy hölgy fejfájásra panaszkodott. A táltos szíve megkönyörült rajta, s miután megmérte auráját, kézzel „lebontotta" róla a negatív energiákat, s a hölgy könnyes szemmel mondott köszönetet, mert fájdalma szinte azonnal elmúlt. Ezt követően Kovács András varázsvesszőjével kimérte, hogy a teremben hol húzódik vízér (talált is 45 méter mélyen!) és erre állított néhány embert, akik néhány másodperc múlva arra panaszkodtak, hogy fázik, zsibbad, nehezedik a kezük. Majd a páciensek kezüket maguk elé tartva, tenyerüket kifordítva azt észlelték, hogy valami erő hátrafelé tolja őket. Nos – a táltos szerint – azért, mert a vízér folyásával szemben álltak.

A táltos tehát sikert aratott Sopronban. Arról – amíg a tudósító jelen lehetett – nem győzödött meg, hogy gyógyító, pap, tanító és a nemzettudat hordozója egy személyben, de arról igen, hogy sokat tud a világról és az emberekről...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismét Fülöp Géza a társulás elnöke

Újra Fülöp Gézát, Fertőd polgármesterét választották meg a Fertő Menti Települési Önkormányzatok… Tovább olvasom