Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Hómunkások jelentkezését várják Sopronban

A rendkívüli hóhelyzetre tekintettel a Sopron Holding Zrt. ismételten megkísérli hómunkások felvételét.

– A korábbi csekély érdeklődés ellenére várjuk a jelentkezéseket elsősorban a frekventált belvárosi közterületi szakaszok, buszmegállók, parkolóhelyek hó- és síkosságmentesítésére – közölték a holdingnál.

A Várkerületen kedden estig birkóztak a hóval. Fotó: Magasi Dávid
A Várkerületen kedden estig birkóztak a hóval. Fotó: Magasi Dávid


Mint megtudtuk, legalább 15 hómunkást szeretnének alkalmazni, de eddig mindössze 5–6 személyt tudtak felvenni. A többi jelentkező vagy a szükséges személyi okmányokat nem vitte magával, vagy egyéb okból nem voltak munkaképesek. Pedig most a pénzre sem lehet panasz, nettó 700 forint óradíjat fizet a holding és napi kétszer 5 órában foglalkoztatja a hómunkásokat egy főállású művezetővel.

Jelenleg a parkolók megtisztítása a legnagyobb feladat, valamint a gyalogátkelők folyamatos szabaddá tétele. A belvárostól a külső területek felé haladnak a munkával. A holding saját alkalmazottai túlórában is dolgoznak, de a hóval való küzdelem még így is reménytelenül nagy feladat.

A hómunkára ma reggel 9 és 11 óra között a soproni Petőfi téri mélygarázs 1-es szinten található diszpécserirodájában lehet jelentkezni. A szükséges okmányok: személyi igazolvány, lakcímkártya, tajkártya, adókártya. A fizetést a munkanap végén kapják meg az alkalmi munkások, akiknek védőfelszerelést biztosítanak. Érdeklődni a 06-20/265-8807-es telefonszámon lehet.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szájbarágó: amit a digitális átállásról tudni kell

Sok a bizonytalanság a digitális átállás körül. Cikkünkben a felmerülő kérdésekre adunk választ.… Tovább olvasom