Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Holló utcai ház kertje nyert

Sopron - Várnagyi Edit pedagógus Holló utcai házának kertje nyerte el az első díjat az idei Virágos Sopronért környezetszépítő versenyben.

A városháza dísztermében szerdán tartották a Virágos Sopronért környezetszépítő verseny eredményhirdetését. Három kategóriában összesen tizenöt nevezés alapján értékelt a zsűri.

– Gyerekkorom óta családi házban lakom. Míg apámnak a szőlő, nekem a kert és a virág volt a mindenem – mondta portálunknak Várnagyi Edit pedagógus, a környezetszépítő verseny családi ház kategóriájának nyertese. – Négyszáz négyzetméteres udvarunkban és a teraszon legalább kilencvenféle virág és fa pompázik, köztük cédrus is. A környéken ˝vagondnok˝-nak becéznek, mert látják, életem a kert, a föld.

Várnagyi Edit szeretett virágainak egy részével. Kilencvenféle növény pompázik udvarán. Fotó: Magasi
Várnagyi Edit szeretett virágainak egy részével. Kilencvenféle növény pompázik udvarán. Fotó: Magasi

Gyakran megérintem a virágok szirmait, s ez ugyanolyan jó érzés, mint amikor tanítónőként meg-megsimogattam a nebulók buksiját.

A verseny díjazottjainak az önkormányzat nevében az alpolgármesterek gratuláltak. Intézményi kategóriában az Erzsébet oktató kórház, lakóközösségi kategóriában az Ibolya út 33. számú ház lakói végeztek az élen.

 

Olvasóink írták

 • 9. EDEM55 2010. április 20. 17:26
  „U.i.: valaki takarításból próbál megélni valaki pedig a pedagógusi fizetését egészíti ki ausztriai illegális levélcsomagolásból... Kedves Filtec Ferenc.. ugye van amit tese tudsz komám, és a nemzetbiztonság az olyan mint a turbósüni, mindent hall és lát.. gyenge próbálkozás álnévvel virítani az interneten, biztos tetszene a tanítványaidnak a story :) húzd meg magad... és most csak a nevedet csekkoltam le..ha az üzérkedésidet venném elő kevés lenne a soproni rendőr ismerősöd, hogy kihúzzon a szarból...”
 • 8. EDEM55 2010. április 20. 16:04
  „Valóban sokat okosodtam, a modorom is kifinomultabb lett, bár még mindig a gumibotot tartom megoldásnak mint konfliktuskezelő eszközt. Az egyetemmel kapcsolatban pedig nem elég naprakész az információd :) Tepedig nem vagy környéken levő, bújj vissza inkabb a NIKON géped mögé és onnan vitézkedj :) Filtec a "pedagógus"....”
 • 7. Filtec 2010. április 03. 15:21
  „Te EDEM55=Szabó Ádám? Látom te is "saját" nevedben írogatsz.”
 • 6. Filtec 2010. április 03. 15:19
  „És ezt mind Ausztriában tanultad az egyetemen? Hű de nagyon okos lettél!
  Még a modorodon, a nagyképűségeden kéne egy kicsit pofozni, mert itt a környéken levők marhára utálunk benneteket.”
 • 5. EDEM55 2009. december 28. 15:50
  „× az aktuális foglalkozása”
 • 4. EDEM55 2009. december 28. 15:42
  „Filtec, a cikket nem a munkahelyéről írták, hanem a kertjéről. Megkérdezték mi a foglalkozása és válaszolt: Pedagógus. Ha a foglalkozása érdekelte volna őket megkérdezik, de legközelebb hozzád irányítom az újság írót, ha ilyen okos vagy, <moderálva> Csak elég bátor nem voltál hogy névvel írogass..”
 • 3. coolzsu 2009. szeptember 12. 13:50
  „Hát ha szegény sajnálatra méltó pedagógusi béréből van ekkora kertje, akkor gratula külön is....”
 • 2. Filtec 2009. szeptember 11. 19:46
  „ 
   

  "A környéken ˝vagondnok˝-nak becéznek,"
   
  Mi a franc az a vagondok? Vagon gondnok?
   
  Kisalföld! Már megint hűlyeséget írtatok!
   
  Nem vakondok?
   
   ”
 • 1. Filtec 2009. szeptember 11. 19:42
  „Pedagógus volt. Most Ausztriában vakarja a s...t az osztrákok után.
  (Takarítónő.)
   

  A kert miatt viszont gratulálok.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megújulhat a kapu

Az összefogás szép eredményeként 250 évesnél is korosabb műemlék kaput sikerül helyreállítania a Bécsi út 23. számú ház lakóközösségének. Tovább olvasom