Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

hegyko.kisalfold.hu

Hegykő - A kisalfold.hu a közelmúltban indított közösségi hálózatában a hegykőiek(www.hegyko.kisalfold.hu) jó úton haladnak afelé, hogy klubjuk önálló életet éljen. A vezető, Gergely István személyesen is invitálja a helyieket, hogy legyenek tagok. Az indulás óta rövid idő alatt huszonnégyen regisztrálták magukat, az oldal folyamatosan fejlődik, a képek mellett videók is fel- és letölthetők.
A www.hegyko.kisalfold.hu kluboldalt hamar megkedvelték a hegykőiek. A klubvezető, az orvosként dolgozó Gergely István semmit sem bíz a véletlenre: személyesen is elbeszélget a helyiekkel és invitálja, buzdítja őket, legyenek tagok. A röntgenorvos szívesen vállalta el a feladatot. Mint elmondta, napi fél óra ráfordítással már jól működtethető az oldal. S amikor van pár perce és gép előtt van, akkor rákattint a klubra. A kezelőfelület egyszerű, bárki használni tudja.

Munkájának eredményessége meg is látszik, hiszen az oldal az egyik legnépszerűbb a megyében. Igaz, főként a fiatalok az aktívak, de kis betanulás után a felnőttek is eligazodnak rajta.
Gergely István klubvezető naponta dolgozik az oldallal. Fotó: Magasi Dávid
Gergely István klubvezető naponta dolgozik az oldallal. Fotó: Magasi Dávid

Gergely István úgy tervezi, néhány hét, és a klub már önálló életet él. A tagok frissítik a blogoldalt, töltik fel a képeket, vitatkoznak egymással a fórumban és ő már csak mint moderátor felügyeli az oldalt. A kluboldalra tegnap délutánig két videót, négy képalbumot, valamint számtalan helyi hírt töltöttek fel. Helyet kapott például a település bora választás, a máriacelli zarándoklat, továbbá a jelentősebb helyi események.

– A kép- és videófeltöltéssel akadtak problémáink, ezt azonnal jeleztük a győri illetékeseknek – tette hozzá a klubvezető. – Az oldal egyik nagy előnye, hogy interaktív, azaz regisztrációt követően bárki tölthet fel rá szöveget, képet, videót. A különbség, egyben az előny a települések honapjaihoz képest az, hogy ott a látogató csak azt kapja, amit az üzemeltető előzetesen feltöltött. Egyvalamit azonban hiányolok. Felmerült, hogy a klubon belül legyenek aloldalak. Így a helyi civil szervezetek, egyesületek egy helyen jelenhetnének meg. Bízunk benne, hogy a fejlesztők figyelembe veszik az igényeinket. Az oldalon keveset változtattam, kibővítettem a „szolgáltatásokat". Elérhető az autóbusz- és vasúti menetrend, az időjárás-előrejelzés, Hegykő község oldala és a miserend is.

Völgyi János
Völgyi János
Völgyi János festőművész, a helyi közélet egyik meghatározó szereplője az elsők között regisztráltatta magát. Mint elmondta, örül, hogy a klubon belül lehetőség van blogokat is indítani. Így akinek késztetése van rá, könnyebben eljuttathatja véleményét, gondolatait a közösséghez.
Szigethi István
Szigethi István
A polgármester, Szigethi István is lelkes tagja a klubnak. Tölt fel a település életéről, rendezvényeiről képeket, beszámolókat. Szerinte azzal, hogy a fórumozók névvel vállalják a véleményüket, garantálható a kulturált vita. Faluvezetőként azért is figyeli a hozzászólásokat, mert így a kritikák is eljutnak hozzá.
Kelemen Gábor
Kelemen Gábor
Kelemen Gábor vállalkozó is tagja a klubnak. Azért regisztrált, mert az oldalra belépve mindig értesül a településen történtekről. Ha pedig lemaradt egy érdekes programról, az arról készült fotókat vagy videót is megnézheti.

Olvasóink írták

 • 5. c1 2008. május 30. 16:52
  „Örüljetek hegyköiek , hogy ez van néktek!
  Üdv: 1 hegyköi nyaraló 20-éve”
 • 4. dawinD 2008. május 29. 13:39
  „név nélkül keménykedünk ?
  persze így megy..
  amugy meg tudom, hogy nem kötelező, egy szóval se állítottam, hogy az lenne :)”
 • 3. KÓCZÁNNÉ GARAMVÖLGYI BEÁTA 2008. május 29. 12:13
  „SZERINTEM EZ EGY KLASSZ DOLOG,ÉS A HEGYKŐIEK BÜSZKÉK LEHETNEK ARRA HOGY VAN A FALUBA OLYAN EMBER AKI MINDIG CSAK A JÓ DOLGOKRA TÖREKSZIK.AKINEK PEDIG NEM TETSZIK NEM KÖTELEZŐ!!”
 • 2. fikázol? 2008. május 29. 10:42
  „nem kötelező hogy tagja légy,
  menj osztán iwiw-ez te barom, és nyaldogast a t-online-t”
 • 1. dawinD 2008. május 29. 10:32
  „a network.hu fizetett hirdetését látták, hogy a (LAPCOM Kft.-ről ne is beszéljünk). köszönjük szépen. kérem fáradjanak odébb.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bilincsek a gyereknapon az óvodában

Sopron - Rendőr-, mentő-, tűzoltó- és kukásautóval, veterán motorokkal ismerkedhettek a… Tovább olvasom