Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Hegykő népszerűsíti a fürdőt

Hegykő elsősorban a külföldiek körében felkapott hely. Most belföldön is népszerűsítik a települést.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, Hegykő idén is képviselteti magát a budapesti országos Utazás 2014 turisztikai kiállítás és vásáron, a Nyugat-Dunántúl standján.

– A legfrissebb statisztikai adatok szerint 2013-ban Hegykő a magyarországi termálfürdők közül a hatodik helyen végzett, ami a külföldiek által eltöltött vendégéjszakák számát illeti. Ez igen szép eredmény, hiszen 102 ezer vendégéjszakáról van szó – fogalmazott Szigethi István polgármester.

– A számok egyben azt is mutatják, hogy Hegykő elsősorban a külföldiek körében felkapott hely. Ezért is tartjuk fontosnak a részvételt minden olyan regionális vagy országos rendezvényen, ahol értékeinket népszerűsíthetjük.

Ennek hozadékát az adatok rendre visszajelzik: tavaly míg több helyen csökkent az idegenforgalom, Hegykőn négyszázalékos emelkedést regisztrálhattunk. Szóróanyagokkal látjuk el az érdeklődőket, s az országos kiállítás alkalmával nyereményjátékot is indítottunk. Ehhez regisztrálni szükséges a hegyko.hu weboldalon vagy a közösségi oldalon.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Együttműködik a GYSEV és a soproni egyetem

Stratégiai partnerségre szóló együttműködési megállapodást kötött a GYSEV és a Nyugat-magyarországi… Tovább olvasom