Kisalföld logö

2018. 10. 17. szerda - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

Havazás: elakadt az oszlopszállító Sopronban

Az E.ON hálózatfelújítást végez a Lövérekben. A szerda éjszakai havazás után reggel viszont elakadtak a munkagépek, ezért ideiglenesen le kellett zárni a Fenyves sor térségét.

Váratlan bonyodalmakat okozott csütörtökön a Hársfa sor és a Fenyves sor térségében zajló villanyoszlopcsere: az út lezárása miatt a Felső-Lövérek egy része megközelíthetetlenné vált. Kérdés, ki a felelős azért, hogy elmulasztották értesíteni a térség érintett lakóit a várható nehézségekről?

A balesetek megelőzése érdekében döntöttek munkatársaink az út ideiglenes lezárásáról, ami másfél óráig tartott.
– Társaságunk folyamatosan végez hálózatfelújításokat Sopronban – közölte Egyházi Nikoletta, az E.ON kommunikációs menedzsere. – Ennek egyik állomása a Fenyves soron mintegy 350 méter nyomvonalon történő oszlopcsere. E szakaszon többször lépett fel üzemzavar, ezért nyolc darab oszlopot cserélünk vezetékkel együtt. A felújítás várható befejezési ideje március 31. A munkálatok miatt e területen tervezett áramszüneteket tartunk március 16-án és 22-én. Ezek időpontjáról postai úton, szórólapon és a www.eon.hu oldalon is tájékoztattuk az érintetteket.

Mivel a munkavégzéshez eredetileg nem lett volna szükség útlezárásra, ezért nem kaptak erről értesítést a lakók. Reggelre azonban négy-öt centis friss hó hullott. A Fenyves soron és környékén az utak havasak, nehezen járhatóak voltak, a munkagépek rendre elakadtak, köztük egy oszlopszállító szerelvény is. Ebben a helyzetben, a balesetek megelőzése érdekében döntöttek munkatársaink az út ideiglenes lezárásáról, ami másfél óráig tartott. Erről értesítettük a közútkezelő társaságot is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A civilek is hallassák a hangjukat!

Sopronban járt csütörtökön Cserny Róbert, állatvédelmi ombudsman. Az érdekvédő a kisalfold.hu-nak… Tovább olvasom