Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 1°C | 7°C Még több cikk.

Hat soproni képviselő egyszer sem hiányzott az ülésekről

Kereken harminc alkalommal hívták össze Sopron képviselő-testületét tavaly. A távolmaradás csúcstartója kilencszer nem írta alá a jelenléti ívet.

Kilenc közgyűlésre, húsz rendkívüli ülésre és egy közmeghallgatásra kaptak meghívót a képviselő hölgyek és urak a tizenkét hónap alatt.

(A képet árnyalja kissé, hogy általában rendkívüli ülés is követi a rendes közgyűlést, tehát itt már duplázódik a hiányzás. Vagy triplázódik, mert februárban például a rendes ülést három rendkívüli követte, márciusban, májusban és szeptemberben kettő.)

A távolmaradás csúcstartója kilencszer nem írta alá a jelenléti ívet.
A városházáról kapott kimutatás szerint hatan egyetlen alkalommal sem hiányoztak: Mágel Ágost, Pongráczné Várnai Mária, dr. Simon István, Tóth Éva, dr. Varga Mária és dr. Zombori István – mindnyájan a Fidesz–KDNP képviselői.

Frakciótársaik is ritkán hiányoztak: Abdai Géza négyszer, Osváth András háromszor, Balogh Judit és Sass László kétszer, dr. Fodor Tamás és dr. Magas László egyszer maradt távol. A Lehet Más a Politika képviselője, Bebesi József hat alkalommal hiányzott a harmincból, a jobbikos Gőbl Gábor háromszor.

A legtöbbet a szocialista frakció tagjai hiányoztak: Biczi László négyszer, Németh Imre ötször, Varga Gyula hétszer, Kalmár István kilencszer.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Távozik a fertődi jegyző

Megvált posztjától Ujlakiné dr. Pék Éva, aki tavaly szeptembertől márciusig volt Fertőd jegyzője. Tovább olvasom