Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Háromszázmillióról döntenek

Kistérség - Idén közel háromszázmillió forintról saját maga dönthet, nyolcszázmilliós pályázati pénz megítéléséről pedig javaslatot tehet a Leader-munkacsoport.
A közelmúltban megalakult az Alpokalja–Ikva Mente Leader-akciócsoport vezetősége. Az elnöki teendőket Gaál István, Ágfalva polgármestere látja el, két helyettese Horváth Tibor fertőszentmiklósi és Balics János lövői polgármester. A tervező- és koordináló csoport vezetői Keszei Andrea és Páliné Keller Csilla. Az ő irányításukkal készül el 120 napon belül az akciócsoport munkaterve. Az ötpontos fő irányvonal alapján dönti el a csoport, hogy mire mennyi pénzt adhat. – A munkacsoport lényege, hogy a polgármesterek mellett a kistérségünkben lévő egyesületek, alapítványok, civil szervezetek vezetői is képviseltessék magukat – tudatta Gaál István. – Ezáltal a pénzeket hatékonyabban és a legmegfelelőbb helyre tudjuk kiutalni. Az első pénzeket várhatóan az év második felében utalhatjuk ki.

Olvasóink írták

  • 1. Leader 2008. március 19. 01:33
    „További, a cikkel kapcsolatos részletes Leader információk találhatók a www.fertopart.hu és a www.nydregio.hu portálon.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A mentőknek gyűjtenek, de a mentősök nem tudnak róla

Sopron - Ismét telefonos gyűjtés kezdődött a soproni mentők megsegítésére. A mentőállomás vezetője… Tovább olvasom