Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Három lánya is siratja az elhunytat

A fertőrákosi Pfeiffer Zoltán darázscsípés okozta halálával három lány maradt apa nélkül. Édesapjáról Pfeiffer Nikolett mesélt lapunknak. A temetés időpontja kérdéses.

Egyelőre kérdéses, a fertőrákosi Pfeiffer család és a rokonok, ismerősök mikor kísérhetik végső nyughelyére az elhunyt családfőt.

Mint arról beszámoltunk, szörnyű tragédia történt az egyik fertőrákosi szőlőskertben: egy 48 éves helybéli férfi az édesanyja, a leánytestvére és az egyik lánya szeme láttára veszítette életét.

Pfeiffer Nikolett: Semmi nem utalt arra, egyszer ilyen súlyos allergiás rohamot kap. Ha tudjuk ezt, többé nem is engedtük volna ki a szőlőbe. Fotó: Gosztonyi
Pfeiffer Nikolett: Semmi nem utalt arra, egyszer ilyen súlyos allergiás rohamot kap. Ha tudjuk ezt, többé nem is engedtük volna ki a szőlőbe. Fotó: Gosztonyi


– Hatósági boncolást rendeltek el, ennek eredménye még nincs meg – közölte érdeklődésünkre Pfeiffer Nikolett, az elhunyt férfi 26 éves lánya, aki részlegvezetőként dolgozik az egyik élelmiszer-áruházban. – Testvéreimmel, Adriennel és Szandrával igazából fel sem fogtuk még, hogy édesapánk örökre elment közülünk, olyan nagy a fájdalom. Édesanyánkat is megviselte az eset. Váratlanul ért valamennyiünket a tragédia, hiszen apám hosszú idő óta mezőgazdasági munkából tartotta el a családot. A szabadban pedig számos esetben csípte már meg darázs, de sosem okozott ez neki problémát; volt, hogy még csak nem is borogatta a csípés helyét. Semmi nem utalt arra, hogy egyszer ilyen súlyos allergiás rohamot fog kiváltani nála. Ha tudjuk ezt, többé nem is engedtük volna ki a szőlőbe.

– Köztiszteletben álló személy volt édesapám – folytatta Nikolett. – Különmunkát vállalt, hogy lehetőség szerint mindent megadhasson a családjának. Télen a szőlőket metszette, nyáron pedig a zöldmunkák kötötték le idejét. Maximalistaként ismerték, szeretett a leggyorsabb lenni úgy, hogy minőségi munka kerüljön ki a keze alól. Szakértelme, rutinja és lendületes hozzáállása miatt becsülték is a gazdák. Édesapánk fitt, erős ember volt, bár az utóbbi időkben térdproblémákkal küszködött. Szerette a sportokat, a focit, a Forma–1-et, a bokszot, még ha ő nem is sportolt. „Nekem a sport a munkám" – szokta mondani. Nem hódolt hobbinak sem, hiszen örült, ha a napi hajtás után végre pihenhetett egy keveset. Jókedvű, mosolygós, szeretetre méltó emberként ismerték. Örökké hiányozni fog a családból – zárta Nikolett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szobrot kapott az egyetem volt rektora

Átadták a Nyugat-Magyarországi Egyetem egykori rektora, dr. Cziráki József mellszobrát. Tovább olvasom