Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Három gyerekkel, egyedül

Leila és Jázmin hároméves ikrek, a kicsi Aisa még csak másfél esztendős. Édesanyjukkal, Serroukh Brigittával albérletben élnek Sopronban egy szoba-konyhás, vezetékes vizet is nélkülöző lakásban.
– Próbálok munkát találni, de legutóbb is azért mondtak fel, mert táppénzre mentem. A három kislány mellett nagyon nehéz, ha valamelyik megbetegszik, muszáj itthon maradnom vele – panaszolja a fiatal anyuka. Marokkói származású férjére nem számíthat, már nem is tart vele kapcsolatot. 
A huszonöt éves  Serroukh Brigitta három kislányának szeretne biztos otthont kialakítani. De lakás nélkül ez nagyon nehéz... Fotó: Magasi
A huszonöt éves Serroukh Brigitta három kislányának szeretne biztos otthont kialakítani. De lakás nélkül ez nagyon nehéz... Fotó: Magasi

– Kétségbeejtő a helyzetünk, mert eddig hiába pályáztunk szociális bérlakásra. A házat, amiben lakunk, tavasszal lebontják, hacsak addig a fejünkre nem omlik – mondja a fiatalasszony. Lányait szeretné biztonságban tudni, ezért a Lapcom Méda Alapítvány Jóakarat Hídján az olvasóinktól kapott 150 ezer forintot albérletre teszi félre. 
Ha támogatást adna vagy kérne
A Lapcom Média Alapítvány várja a jóakarat forintjait. Adományaikat átutalással a 12096705-01312657-00100008-as számlaszámon, illetve a lapunkban már megjelent,  ügyfélszolgálati irodáinkban is kihelyezett sárga postai csekkeken juttathatják el hozzánk. Az alapítvány segítségét kérő olvasók jelentkezését a Kisalföld-szerkesztőség, 9021 Győr, Újlak utca 4/A postacímre vagy az alapitvany@kisalfold.hu drótpostacímre várjuk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopronban mutatja be új albumát az Európa Kiadó - fotók

Sopronban mutatja be új albumát az Európa Kiadó - fotók
Három év után új albummal jelentkezik a magyar könnyűzene egyik kulcszenekara, az Európa Kiadó. Tovább olvasom