Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Három főorvos vonul nyugdíjba

Dr. Scherfel Tibor, dr. Szlávik Lajos, valamint dr. Bertha György, a soproni Erzsébet-kórház főorvosai április elsejétől nyugdíjba vonulnak.
A sebészeti-traumatológiai osztály új vezetője dr. Dubecz Sándor lesz.
Fodor Tamás, Sopron polgármestere tegnap hivatalában búcsúzott el a soproni Erzsébet-kórház három főorvosától. A város első embere elismerő díszoklevelet is átadott dr. Scherfel Tibornak, a sebészeti-traumatológiai osztály vezető főorvosának, továbbá dr. Szlávik Lajos, valamint dr. Bertha György főorvosoknak, akik a hónap végétől szintén nyugdíjba vonulnak.

Dr. Scherfel Tibor 1985-ben került a soproni kórházba. Abban az időben a komolyabb sebészeti eseteket Győrben látták el. A városban a sebészeti osztály 1989-ben traumatológiával bővült, nagyrészt a nyugdíj előtt álló főorvosnak köszönhetően. Dr. Szlávik Lajos, valamint dr. Bertha György pedig immáron negyven éve dolgoznak a betegekért.
Az osztály új vezetőjéről tegnap döntöttek. Ennek értelmében a budapesti dr. Dubecz Sándor lesz az új osztályvezető főorvos. Nemzetközi és hazai kapcsolatrendszerének köszönhetően a sebészeti ellátás további fejlesztését várják az új főorvostól.

P. H. L.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könnyen elérhető a szépség

Egyre nagyobb az igény az esztétikai korrekciós műtétekre, s ma már a társadalom minden rétegéből – elsősorban nők, de férfiak is – fordulnak hozzánk – jelentette ki dr. Pap Sándor plasztikai sebész. Egyre több olyan technika létezik, amely kiválthatja vagy késleltetheti a műtéti beavatkozást. Tovább olvasom