Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Három évtized a gyerekek között

Sopron - Három évtizede, immár nyugdíjasként tevékenykedik az óvodapedagógiában Butor Józsefné. Az óvodavezető-helyettes Sopron kiváló pedagógusa lett.

Sopron kiváló pedagógusa díjjal jutalmazták a hűség napján Butor Józsefnét, a Hermann Alice Óvoda vezetőhelyettesét. Első „gyermekei" ma már felnőttek, de sokan szeretettel emlékeznek vissza a vele töltött évekre. Csoportjában – a Maci csoportban – lelkes és szeretetteljes munkájának köszönhetően mindig magas volt a beiratkozási létszám.
– Mindig is nagyon szerettem a gyerekeket, akik olyanok, mint egy-egy csiszolatlan gyémánt – mondta el Butor Józsefné. – Mindegyikük a legjobb, legügyesebb valamiben, csak meg kell találni, hogy miben. Ebben a szakmában tudni kell lehajolni a gyerekekhez és észrevenni bennük a szépet, a jót.

Butor Józsefné első „gyermekei


Butor Józsefné következetességgel, hittel és szeretettel nevelgeti a Hermann Alice Óvodába járó kisgyerekeket. – Mindig ügyelek arra, hogy az ölemben legyen hely egy-egy kis lurkónak – tette hozzá a vezetőhelyettes. – Hiszen a legfontosabb, hogy a gyerek – kikerülve a szülői ház biztonságából – itt is otthon, „családban" érezze magát. Csodálatos munka ez, ennél szebbet el sem tudnék képzelni.
Butor Józsefné szakmai tapasztalatával a fiatal óvodapedagógusokat is szívesen segíti, gyakran vállalja az óvó- és szociálpedagógus-hallgatók szakmai képzését.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több a járőr a közterületeken

Sopron - A Soproni Rendőrkapitányság fennállása óta a legnagyobb létszámmal, 307 rendőrrel kezdte az… Tovább olvasom