Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Három aranyérmet nyert a soproni táncosnő

Vargha-Weber Virág szép sikert ért el a tradicionális írtánc-verseny Bécsben rendezett világbajnoki előválogatóján.
Az osztrák fővárosban élő soproni táncosnő, Vargha-Weber Virág szép sikert ért el a tradicionális írtánc-verseny Bécsben rendezett világbajnoki előválogatóján: a zsűri aranyérmekkel ismerte el az eesy reel, a light jig és a hornpipe kategóriában bemutatott produkcióját.

– A kontinens minden országából érkeztek táncosok a kétnapos versenyre, még Írországból is, tehát a több száz fős mezőny nagyon kemény volt – nyilatkozta a Kisalföldnek Vargha-Weber Virág.

– A három kategóriában szerzett aranyérem mellett a negyedik táncban, a single jigben harmadik helyezést értem el. Ahhoz, hogy kijussak a 2007-ben Belgiumban rendezendő világbajnokságra, még egy versenyen kell bizonyítanom. Ezt az előválogatót Belgiumban fogják tartani, jövő áprilisban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyugdíjazták a parancsnokot, adót csökkentettek

A soproni közgyűlésről pénteki számunkban részben már beszámoltunk. Az eddig közölteken túl a képviselők Kovács János tűzoltóparancsnok nyugdíjazásáról is döntöttek. Minden frakció elbúcsúzott a városi parancsnoktól, aki december 15-ig marad a tűzoltóság vezetője. Előreláthatólag február 25-ig Böröcz István végzi a helyettesi teendőket. Tovább olvasom