Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Hamarosan döntenek a Wallner-villáról

Egyelőre nem döntött a felújított Wallner-villa sorsáról Sopron új városvezetése, de hamarosan napirendre kerül az épület jövője.
Hetven millió forintból újították fel a Villa sori egykori Wallner-villát, ahol az előző városvezetés elképzelései szerint az önkormányzat prominens vendégeit szállásolták volna el. Az igényesen átépített és teljes körűen megújított épületet a jelenlegi városvezetés még nem látta, de a napokban erre is sor kerül. Simon István alpolgármester a Kisalföld érdeklődésére elmondta, rövidesen megvizsgálják a villa sorsát és eldöntik, mi legyen vele a jövőben. Annyit előrebocsátott a politikus, hogy álláspontjuk kialakításakor szem előtt tartják majd takarékos városvezetési koncepciójukat. Döntésükről tájékoztatni fogják a közvéleményt – ígérte az alpolgármester.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötödször a pályaválasztásról

Ötödik alkalommal rendezett pályaválasztási kiállítást Sopronban a megyei munkaügyi központ tegnap. A rendezvényen – melyre főként Sopron és környékének nyolcadik osztályosait és középiskolásait hívták meg – szakképző iskolák, felsőoktatási intézmények és különböző szakmák mutatkoztak be. Tovább olvasom