Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Halálos gázolás után újraindult a vasúti forgalom Ikrénynél

Gázolás miatt állt a vasúti forgalom Sopron és Győr között hétfőn. Egy férfi - vélhetően öngyilkossági szándékkal - lépett a Sopronból Győrbe tartó vonat elé, mely halálra gázolta.

Egy férfi lépett a Sopronból Győrbe tartó vasúti szerelvény elé hétfőn délelőtt 11 órakor Ikrény térségében. A szerelvény a gázolást már nem tudta elkerülni, hiába fékezett, a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Az említett szakaszon - helyszínelés miatt - órákon keresztül állt a forgalom, ez délután fél kettőre újra helyreállt. A kisalfold.hu úgy tudja, a férfi öngyilkossági szándékkal, és nem figyelmetlenségből lépett a közeledő vonat elé.

Olvasóink írták

41 hozzászólás
 • 41. metrooman 2009. május 07. 18:11
  „40.pityesz
  Én igazat adok neked egyszerű és gyors módszer és másokat is kihagy belőle.”
 • 40. pityesz 2009. május 07. 07:33
  „Szerintem : Mindenkinek ki kell osztani,egy darab Cián kapszulát. Mert úgyis sokan válasszák a menekülés e
  módját.6000 E .ember tartozik a bankoknak.És nincs más tisztességes lehetőssége.”
 • 39. metrooman 2009. május 06. 23:45
  „Pogácsának meg arra a mondatára reagáltam hogy "Jézusom! Nem éppen ahhoz kellett volna "óriási" akaraterő, hogy megoldja a problémáját!?"”
 • 38. metrooman 2009. május 06. 23:40
  „Aha
  sajnálom ha nem ment át amit akartam mondani lényegében annyi lett volna hogy engem nem zavar ha valaki öngyilkos akar lenni csak engem hagyjon ki belőle, más részről meg én azok közé tartozom akik szeretnek az életükről maguk dönteni gondolom ezért törölték a hozzászólásomat annál a "Tv-ben közvetített halál"-os cikknél is mert ott nem rögtön azzal kezdtem hogy hogy mert véget vetni a szenvedésinek (külső segítséggel) meg hogy micsoda önzés volt ez.”
 • 37. AHA. 2009. május 06. 14:14
  „metrooman
  Valószínűleg értelmezési problémáim vannak,mert egyetlen szavadat sem értem.
  Vagy neked kifejezési problémáid.”
 • 36. metrooman 2009. május 05. 18:09
  „Aha és aranyközépút

  Szerintem nem kell ijesmin prédikálnotok meg Pogácsa szerintem sok esetben NEM AZ AKARATERŐN MÚLIK hogy valaki meg tudja-e oldani a problémáját vagy sem lehet az bámien más jellegű bár ugysi tudom hogy törlik a hozzászólásomat mer nem ítélem el az öngyilkost:S”
 • 35. soproni 2009. május 05. 13:34
  „Szilágyi_Zsolttal ismételten egyetértek!”
 • 34. soproni 2009. május 05. 13:33
  „25.Aranyközépút! Gondolom Te is egy elkeseredett,magadat csak sajnálni tudó ember lehetsz,aki már próbálkozott az öngyilkossággal .Hidd el,hogy az én környezetemben is vannak ilyenek és nem megyek el szó nélkül mellettük,mert én még az uton elütött haldokló állatot is megmenteném,ha tehetném. Engem is fenyegettek már késsel,éltem nyugtatókon,bujkáltam pincében,menekültem térdig érő hóban,papucsban az alkesz férjem elől és ,ha valaki nálam elkeseredettebb volt,az hazudik. A két gyermekemet és a családomat soha nem hagytam volna magára és nem akartam önkezüleg kilépni az élők sorából,csupán azért,hogy az egyszerűbb megoldást válasszam és úgy oldjam meg a gondjaimat..Akik viszont képesek arra,hogy megfutamodjanak a problémák elől azok csak magukra gondolnak és pontosan,hogy ők azok,akik nem törődnek másokkal,nem pedig mi,akik elítéljük az öngyilkosságot.Nemrég órákat beszélgettem valakivel,aki már 6* próbálkozott az öngyilkossággal és nem csak azért,mert éppen ráértem,hanem azért,mert szerettem volna,ha pont az én segítségemnek köszönhetően nem lesz 7. kísérlete.Remélem, sikerült meggyőznöm arról is,hogy legyen tekintettel idős édesanyjára,aki szenvedne élete végéig,ha őt elveszítené.”
 • 33. AHA. 2009. május 05. 10:06
  „Ez így igaz.Nekem is az volt az első gondolatom,de nem történt meg,úgyhogy nem történt semmi bajom.
  Utálom a "ha"-val kezdődő mondatokat!
  Egyébként akkoriban több fiatal is így vetett véget az életének azon a környéken.”
 • 32. Goldmund 2009. május 05. 09:16
  „30.hszr-a:
  Ráadásul, ha a fejedre esik, akár a nyakcsigolyád is eltörhetett volna, és te is meghalhattál volna.”
 • 31. MTT 2009. május 05. 08:15
  „pogácsa, megkövetlek, kétfelé beszéltünk. Üdv.”
 • 30. AHA. 2009. május 05. 07:02
  „Ja, mielőtt még írnád,hogy mi lenne ha velem történne hasonló!
  Megtörtént! A tetőről ugrott egy lány majdnem az ölembe. Még most is beleborzongok a történtekbe.Hatalmas puffanás és ott van előttem.
  ...és nem a saját lelkivilágommal foglalkoztam hanem arra gondoltam,hogy szerencsétlen,mi vezethetett idáig.
  Persze utána már kiheverni sem volt egyszerű.
  Ha az embernek nem saját ismerőséről van szó akkor hamarabb túl tud lépni a dolgokon.
  Ahogy látom itt csupa olyan ember van aki át is lépett volna a hullán!”
 • 29. AHA. 2009. május 05. 06:56
  „Szilágyi Zs.!
  Végre! Ez az egyetlen dolog amiben nem egészen értek veled egyet!”
 • 28. fanclub 2009. május 04. 22:25
  „Szilagyi_Zsolt!
  Teljes mértékben egyetértek Veled!”
 • 27. punkcsaj19 2009. május 04. 22:12
  „Szilágyi_Zsolt
  ismételten teljes mértékben egyet kell értenem veled :)”
 • 26. Szilágyi_Zsolt 2009. május 04. 21:43
  „Jól van, kedves AranyKözépút, legyél majd akkor is ilyen megértő, amikor egy öngyilkosjelölt éppen a te gépkocsid elé ugrik ki, midőn mit sem sejtve, azon tanakodva, hogy mit készítesz magadnak vacsorára, békésen autózol hazafelé. Aztán majd ha egy életen keresztül kísért a berobbanó szélvédőből záporozó üvegszilánkok, a motorháztetődön szétloccsanó koponya látványa, ha hosszú éveken át nem tudsz szabadulni a szörnyű hangtól, ahogy az élő test behorpasztja a lemezt, összetöri az üveget, ha addig mardos a kétségbeesett önvád, hogy bár önhibádon kívül, de embert öltél, míg te is ki nem leheled a lelked, és nem mellesleg, ha tönkremegy a drága autód, amely árának minden fillérét keserves munkával spóroltad össze, nos, akkor majd talán rájössz az értelmére annak, hogy mit is boncolgatunk itt mi, nulla empátiával rendelkező emberek. Megbocsáss, de ha az, hogy én nem kívánok széttrancsírozott, vérző emberi testrészeket, a történtektől sokkot kapott, rosszulléttel küszködő utasokat, járókelőket, mentőket, tűzoltókat, rendőröket, összetört, zokogó vezetőket látni sem az utakon, sem egyébközterületeken, számodra egoizmus és előítéletesség, akkor én vállalom az ostoba vádjaidat, miszerint önző, mások szenvedésébe belegondolni sz...ó ember vagyok, akinél még egy zsák krumpliba is több megértés szorult. Írtam: aki meg akar halni, vessen számot önnön lelkiismeretével, és ha nem lát más utat, tegye meg, de a nyilvánosság kizárásával! Mert arról napestig vitatkozhatunk, hogy van-e joga megölni magát az embernek, de azt hiszem, azzal mindenki egyetért, hogy másoknak a saját halálával rosszat tenni NINCS!”
 • 25. AranyKözépút 2009. május 04. 20:29
  „Lehet az épp ilyen egoista , előítéletes emberek miatt lett öngyilkos szerencsétlen, mint amilyenek itt páran. Vagy ha ő nem is ezért, de épp más valaki igen. Itt a sok, nulla empátiával rendelkező ember , aki leszól valakit aki kétségbeesésében öngyilkos...na az ilyen nagy nulla a szememben. Ez az az embertípus, aki igazán önző, aki semennyire sem képes, rondábban mondva annyira szarik belegondolni mások szenvedésébe, mások gondolatvilágába. Egy zsák krumpliba is több megértés szorult esküszöm.”
 • 24. beleptem 2009. május 04. 19:25
  „Én csak azt kérdezném a kedves Kisalföldtől, hogy ehhez miért lehet hozzászólni, a patakban talált fiú esetéhez meg miért nem ?”
 • 23. punkcsaj19 2009. május 04. 18:57
  „AHA.

  egy mély depi neked lehet elég, de másnak nem. mert van valami ami életben tartja, bármilyen mélyre is kerül!
  mélységesen sajnálom a mozdony vezetőt, mert ő teljesen ártatlan és mégis élete végéig kísérni fogják a történtek. az illetőt, aki kiugrott, azt meg azért sajnálom, hogy ennyi esze volt csak, hogy ilyen könnyedén feladja. nehéz elhinni hogy nincs semmi ami életben tartsa az embereket, amikor bármi rossz történik velük”
 • 22. pogácsa 2009. május 04. 18:29
  „MTT 2009.05.04. 17:55
  Kedves MTT! Épp hogy nem törtem pálcát felette! Ellenkezőleg, bár ezt nem írtam, mélyen sajnálom. Én csak azt akartam mondani, hogy akaraterő pont az életben maradáshoz kell!”
41 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Színészválogatott a gyepen

Nagycenk - Nyolc-öt arányban győzött a magyar színészválogatott a nagycenki öregfiúk elleni tegnapi… Tovább olvasom