Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

GYSEV stand a VOLT-on - A fesztiválozók menetjegyeket is vásárolhatnak a Civil Zónában

Vonatjegy vásárlási lehetőség, közlekedésbiztonsági előadások, selfie-verseny az instagramon - többek között ezek várnak a fiatalokra a VOLT Fesztivál GYSEV standján.
A vasúttársaság munkatársai a fesztivál minden napján várják az érdeklődőket a Civil Zónában.

A GYSEV Zrt. kitelepített jegypénztárában hétfőn délután 2 és este 6, keddtől szombatig 10 és este 6 óra között lehet vasúti menetjegyeket vásárolni a fesztivál Civil Zónájában.

A vasúttársaság munkatársai a legkisebbeket gyereksarokkal, a többi fiatalt és felnőttet pedig színes programokkal és játékokkal várják. A standon látható működő fénysorompó, lesz szerencsekerék, valamint különböző szabadidős és csapatjátékok – értékes nyereményekért. A GYSEV Instagram oldalán selfie-versenyen lehet részt venni, melynek szlogenje #lüktessvelünk.

A GYSEV a VOLT Fesztiválon is nagy hangsúlyt fektet a közlekedésbiztonságra: képek, videófelvételek, valamint vasúti szakemberek, a rendőrség, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Közlekedéstudományi Intézet munkatársai hívják fel a fiatalok figyelmét, a vasúti közlekedés, és külön a vasúti átjárók veszélyeire, szabályaira.

A vasúttársaság standján csütörtökön délután 3-kor fellép Badár Sándor humorista, aki korábban 12 évig dolgozott a vasútnál váltókezelőként és forgalmi szolgálattevőként. A GYSEV standon minden nap 14 és 15 óra között DJ Joko zenéi szórakoztatják a fiatalokat.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biztonsági intézkedések a VOLT fesztiválon - felkészültek a váratlan helyzetekre

Biztonsági intézkedések a VOLT fesztiválon - felkészültek a váratlan helyzetekre
A fesztiválozó vendégnek az a dolga, hogy jól érezze magát, de azért nem árt, ha a józan eszét… Tovább olvasom