Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 14°C Még több cikk.

Gyorsítanák az ügyintézést

Fertőd - Gyorsítanák az ügyintézést a fertődi polgármesteri hivatalban. A város közgyűlése arról is döntött, hogy önkormányzati tulajdonú utak kerülhetnek az Esterházy-kastélyhoz.
Hat napirendi pontot tárgyalt a legutóbbi közgyűlésén a fertődi képviselő-testület. Eldőlt, jogutód nélkül megszűnik a Fertőd Önkormányzati és Településkarbantartó és Működtető Kft. A döntés hátteréről Fülöp Géza polgármester a Kisalföldnek elmondta, a karbantartást, a közterületek rendbetételét önkormányzati alkalmazottakkal és közmunkásokkal végeztetik el, így a cég működése kiüresedett és feleslegessé vált.

– A képviselők előtt dr. Füzi Norbert vázolta, hogy miképpen lehetne hatékonyabbá tenni a polgármesteri hivatal működtetését – folytatta a polgármester. – A javaslatot a testület elfogadásra alkalmasnak ítélte, a módosítások megtétele után, várhatóan a következő ülésen, lesz végleges döntés. A tervek szerint az építésügyi és műszaki iroda más helyre költözik, ahol nagyobb a várótér. Szeretnénk bevezetni, hogy a csekkeket helyben is fel lehessen adni, azaz ügyintézés közben ne kelljen más pénzintézeteket felkeresni.

Fülöp Géza végezetül megjegyezte, önkormányzati tulajdonú utakat értékesítenek a Műemlékek Nemzeti Gondnokságának. Így az Esterházy-kastély körüli területek egy kézben lesznek.

Olvasóink írták

  • 1. ügyfél 2008. szeptember 01. 10:00
    „Tulok Viktor aljegyző úr hozzáértését, gyakorlati a közeljövőben megvalósításra kerülő javaslatait köszönjük.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Építésztörténeti emlékeket tártak fel

Fertőd - Sikerült feltárni az Esterházy-kastély XVIII. században épített bábszínházának zenekari… Tovább olvasom