Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Gyermekrajzok a lefolyóban eltűnt vízről - Fotók

A rajzverseny témája az idén Cseppről cseppre csapról csapra - avagy mi történik a lefolyóban eltűnt vízzel?

Csütörtökön tartották meg a Soproni Vízmű Zrt. rajzpályázatának díjátadó ünnepségét, melyet egy nevezetes naphoz igazítottak, ugyanis június 8-án, ünnepeljük a Vezetékes Víz Világnapját.

A Soproni Vízmű Zrt. a Víz Világnapja alkalmából negyedik alkalommal hirdetett rajzpályázatot óvodás- és iskoláskorú gyermekek részére. A rajzverseny témája az idén Cseppről cseppre csapról csapra -
avagy mi történik a lefolyóban eltűnt vízzel?

A pályázat a társaság működési területén lévő óvodák, iskolák körében került meghirdetésre.

Cseppről cseppre csapról csapra.


A pályázatra összesen 15 intézményből 97 pályamű érkezett, 102 gyermek alkotása. A beérkező pályaműveket a társaság munkavállalóiból alakított testület zsűrizte, illetve értékelte.

Az egyes kategóriák legjobbjainak, helyezettjeinek és különdíjasainak munkáját értékes díjjal és oklevéllel ismerték el, az óvodások rajzkészletet, a nagyobbak pedig könyvutalványt és fürdőbérletet kaptak. A díjban nem részesülő kis alkotóknak emléklappal és apró ajándékkal kedveskedtek, melyeket személyesen juttatták el az intézményekbe.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP vs. Fidesz a soproni Molnár Ágnes lemondásáról

Eddig többnyire a korábban megnyert pályázatok átmatricázása folyt - mondta az MSZP helyi elnöke. A Fidesz szerint Kalmár István politikai megnyilvánulásait nem a tények motiválják. Tovább olvasom