Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Gőbl: Sopronban ne legyen év végi prémium

- Sopronban se a város vezetőinek, se pedig az önkormányzati cégek felső vezetőinek ne hagyjanak jóvá év végi jutalom milliókat - javasolja Gőbl Gábor (Jobbik).

Magyarország jobban teljesít - hallani a fideszes pártemberektől, önkormányzati vezetőktől - kezdte pénteki sajtótájékoztatóját Gőbl Gábor (Jobbik), önkormányzati képviselő.

- Ezt ezek szerint ők ezt el is hiszik, és nyilván ezért szegik meg a kormány és minisztériumai által korábban hangoztatott takarékossági alapszabályt. Hiába ígérte idén februárban is a prémiumok és jutalmak leállítását a kormányfő és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, mégis folytatódott az osztogatás és folytatódik a magyar emberek hülyének nézése.

Az év végén a legtöbb állami vállalat vezetője elképesztően magas 9 -10 hónapnak megfelelő prémiumot vehetett fel, szerződése alapján.

Felháborítónak és elfogadhatatlannak tartjuk Orbán-kormány gyakorlatát, hogy az NFM olyan munkaszerződéseket szentesítsen az állami érdekeltségű cégek felső vezetőivel, melyekből az következik, hogy az arcpirítóan magas prémium juttatásokat a felső vezetők törvényesen vehessék fel - mondta a politikus

A Jobbik soproni szervezete arra kéri Fodor Tamás polgármestert, hogy Sopronban tartassa be Orbán Viktor miniszterelnök által elvárt takarékossági direktívákat, se a város vezetőinek, se pedig az önkormányzati cégek felső vezetőinek ne hagyjanak jóvá év végi jutalom milliókat - fogalmazott Gőbl Gábor.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Földbizottsági hangfelvétel: ki leplezett le kit Fertőszentmiklóson?

Úgy tűnik, megyénket sem kerülik el a földdel kapcsolatos botrányok. Volt egy nyilvánosságra hozott,… Tovább olvasom