Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Gőbl Gábor: sürgető a soproni közbiztonság javítása

A Jobbik soproni képviselői minden körzetben más alternatívát kívánnak nyújtani a helyi polgároknak – fogalmazott Gőbl Gábor.

- Az ezer darab ajánlást összegyűjtő jelöltjeinket szinte mindenhol azzal bocsátották útjukra a választók, hogy " és csináljanak végre rendet a városban " - mondta hétfői sajtótájékoztatóján Gőbl Gábor, a Jobbik soproni polgármester-jelöltje.

A Jobbik soproni képviselői minden körzetben más alternatívát kívánnak nyújtani a helyi polgárok számára, mint az eddigi bal illetve polgári liberális városvezetők – tette hozzá.

Az embereknek elegük van a belügyminiszteri, városvezetői mellébeszélésből, hiszen saját bőrükön érzik a soproni közbiztonság romlását - jelentette ki a politikus.

A stagnáló bűnelkövetési statisztikák leginkább arról tanúskodnak, hogy a lakosság jelentős részénél elfogyott a bizalom a rendőrség iránt, mivel az áldozattá vált polgárok úgy gondolják felesleges időpocsékolás a rendőrséghez fordulni, úgysem lesznek meg eltulajdonított értékeik, sem pedig a tettesek.

Az elmúlt választási ciklusban Sopronba érkezett "fészekrakók" megtelepedésének letagadása, és szociális alapon történő támogatása helyett, bűnmegelőzésre, a rendőri jelenlét fokozására - és nem csak a választási kampány idején – a közbiztonság lényeges javítására van szüksége a soproniaknak - fogalmazott Gőbl Gábor.

Gőbl Gábor végezetül bejelentette a Jobbik soproni képviselő-jelöltjeit.

Az indulók körzetenként:

Antal Noémi, Bóka Tamás, Horváth Balázs, Babos Zoltán, Kollár József, dr. Kiss Tamás, Balogh Csaba, Horváthné Pinezich Katalin, Püski Tamás, Gőbl Gábor, dr. Bendes Zoltán, Gőbl György.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megújult a Gidapatak utcai gyalogátkelőhely

180 méter hosszan hét LED-es lámpatestet helyeztek el az új közvilágítási oszlopokra Sopronban, a… Tovább olvasom