Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Gőbl Gábor: az emberek győzzék le a reménytelenséget!

A bajok gyökereiről csak a Jobbik beszél őszintén és érthetően - közölte Gőbl Gábor, a párt soproni képviselőjelöltje.

Az országgyűlési választások véghajrájához közeledve megállapíthatjuk, hogy itt Sopronban soha nem gyűrte maga alá az uralkodó kormányerő ennyire a választási kampányt, a médiát és a köztéri nyilvánosságot - kezdte csütörtöki sajtótájékoztatóját Gőbl Gábor (Jobbik), a soproni 4. számú választókerület képviselőjelöltje.

A módszerváltás utáni demokrácia szégyenének tartjuk, hogy a más vélemények bemutatására is hivatott sajtó szabadsága teljesen megszűnt. A városvezetés szégyenének tartjuk, hogy az önkormányzat médiáiból száműzte a választási műsorokat, a megszólalás lehetőségét.

A képviselőjelölt hozzátette: hiába szajkózza azonban FIDESZ-es sikerpropaganda, akár a "ballib" médiahenger a tények ellenkezőjét, az emberek mégiscsak saját bőrükön érzik a mindennapi problémák súlyát, a boldogulás kilátástalanságát. A bajok gyökereiről pedig csak a Jobbik beszél őszintén és érthetően. Megoldási javaslata is csak a Jobbiknak van.

Bízom benne, hogy egyre többen látják végre a különbséget a Jobbik, illetve az elmúlt huszonnégy évben kormányzó pártok tevékenysége között - tette hozzá.

Gőbl Gábor szerint a Jobbik leleplezte az elmúlt huszonnégy év káros folyamatait, országvesztő politikáját, megnevezve a felelősöket. Kivezetjük az országot a zsákutcából. Azoknak a támogatását várjuk, akiknek mind az MSZP mind a FIDESZ módszereiből elegük van.

Tabudöntő politikánkkal, immár milliós támogatottsággal készülünk akár a kormányzásra is. A változásnak egyetlen ellensége van a közöny - zárta Gőbl Gábor.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eltévedt a soproni erdőben egy házaspár

A kijelölt erdei úton találták meg a kivilágítatlan, sötétben bolyongó budapesti házaspárt. Tovább olvasom