Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Gőbl: a magyar munkavállalók alacsony bére uniós normát sért

A Jobbik legfontosabb célja a mezőgazdaság és a feldolgozó ipar újraindítása - hangsúlyozta Gőbl Gábor, EP listán szereplő soproni képviselő kelölt.

˝A Jobbik a vasárnapi EP választáson kapott választói felhatalmazását az MSZP és a Fidesz által egyaránt elárult magyar kisemberek érdekekeinek képviseletére fogja használni.

EU-s árszínvonalon vásárolunk, tankolunk, miközben a költségvetési forrásokból kapott szubvenciókkal Magyarországon szereldéket, hipermarketeket üzemeltető multik harmadik világbéli jövedelmet biztosítanak ugyanazért a munkáért, amelyet Sopron túloldalán négyszeres árat fizetnek a munkavállalóknak.

A mezőgazdasági árutermelés talpra állításához vezető út, és az élelmiszer piac újraszabályozása sértheti a versenyszabadság EU-s elvét.

A magyar munkavállalók alacsony bére azonban ugyanúgy európai uniós normát sért, mégpedig az EU-s polgárok diszkriminációjának tilalmát.

A Jobbiknak pedig ez a fontosabb, míg a versenyszabadság elsődlegessége a Fidesznek és az MSZP-nek, no meg a gyarmatosítóknak fontos.

Magyarország létezését veszélyeztető kivándorlást, csak radikális kormányzással lehet megállítani. A agrárium területén a munkahelyek teremtéshez elengedhetetlen az EU által megszabott mezőgazdasági termelési kvóták felemelése és keleti piacokra való visszajutás˝ - fogalmazott Gőbl Gábor képviselő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tó a Torna utcai házak között

Elképesztő. Nincs jobb szó arra, ami a Torna utcai két háztömb közötti üres telken kialakult. Tovább olvasom