Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Futsal: Egyetemes támogatás

Megállapodást kötött a győri egyetemi csarnokot üzemeltető Unihall, valamint a Széchenyi-egyetem a Rába ETO-val.

Egyéves megállapodást kötött a győri egyetemi csarnokot üzemeltető Unihall, valamint a Széchenyi-egyetem a Rába ETO-val, így a magyar bajnok NB II-es gárdája, illetve a klub iskolai bajnokságában részt vevő csapatai térítésmentesen az egyetemi csarnokban rendezhetik mérkőzéseiket.

Pintér Péntek Imre és Pintér Péntek Marica, a csarnokot üzemeltető Unihall képviseletében kiemelték: számukra azért is volt fontos a futsalklub támogatása, mert a csapat jogelődjének tartott klub valamikor az ő támogatásukkal alakult és jutott fel az NB I-be. Azt is látni, hogy nagy iramban fejlődik a városban a futsal, s a Magvassy-csarnok kapacitása véges. Így nem is volt kérdéses, hogy igent mondtak a kérésre, amikor megkereste őket a Rába ETO vezetése.

A Széchenyi-egyetem részéről Gyömörei Tamás, az iskola testnevelési és sportközpontjának vezetője azt hangsúlyozta, minden bizonnyal maga az egyetem is vonzóbb lesz, ha az iskolában szervezetten is foglalkoznak a futsallal. Korábban Várnagy Andrásnak köszönhetően már megismerkedhettek a hallgatók ezzel a sportággal is, az egyetemi bajnokság azonban mára kinőtte magát, több intézmény indít önálló csapatot különböző bajnokságokban.

A Tóth Szabolcs edző által irányított NB II-es gárdában – melynek hazai mérkőzései a tervek szerint péntek esténként lesznek – szerepet kaphatnak az egyetem legtehetségesebb tanulói is.

– A jelentős anyagi és erkölcsi segítséggel a klubnak új bázisa született. Az egyetemi csarnok helyszínként pedig ehhez a lehető legideálisabb – emelte ki a megállapodással kapcsolatban Horváth Cs. Attila, a Rába ETO társadalmi elnöke.

Olvasóink írták

  • 2. gólkirály 2010. szeptember 18. 13:48
    „Csak így tovább! Hajrá futsal! Hajrá ETO!”
  • 1. bobo 2010. szeptember 17. 20:00
    „ez mit keres a soproni hírek között?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Terelőúton a buszok Sopronban

A Kisalföld Volán felhívja az utazók figyelmét, hogy a korábbiakban meghirdetettől eltérően a Petőfi… Tovább olvasom