Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Futás a drogmentes Magyarországért

Sopronba érkeztek vasárnap a Drogmentes Magyarországért Mozgalom résztvevői, akik Kőszegig futnak.
Sopronba érkeztek tegnap a Drogmentes Magyarországért Mozgalom résztvevői. A tíz futó ma reggel kilenckor indul a Széchenyi térről Kőszegre.

Mint azt Braun Mónika, a szervező alapítvány elnöke elmondta, előzetesen több iskola is csatlakozott hozzájuk. Így a városban a Várkerületen egy közös kört is megtesznek majd.

– Sopronban is kiosztjuk a Drog Kapitánya címet, ezt azok kaphatják meg, akik megfogadják, nem nyúlnak a kábítószerhez – folytatta az elnök. – Felvilágosító anyagokat is adunk az iskoláknak, érdeklődőknek. A fő célunk az, hogy felhívjuk a fiatalok és idősek figyelmét a drog veszélyeire. Tanácsokat adunk a leszokáshoz.

A futók a negyvenkét nap alatt összesen ezerhétszáz kilométert tesznek meg Magyarországon, eddig a táv egyhatodánál tartanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beköltözés csak nyár elején

Lejárt a pályázatok beadási határideje a soproni Hátulsó utcai negyven szociális bérlakásra. Az első lakók várhatóan nyár elején foglalhatják el új otthonukat. A negyven szociális bérlakásra 176 pályázó összesen 611 igénylést nyújtott be az önkormányzat szociális irodájához. Jelenleg az adatlapok feldolgozásánál tart a munka és csak utána küldik elbírálásra a pályázatokat.  Tovább olvasom